‘3D Sex and Zen: Extreme Ecstasy’ (2011) | Žuti titl

‘3D Sex and Zen: Extreme Ecstasy’ (2011)

Lijepa slova

Lijepa slova

Puno seksa, malo zena, podosta nasilja.

Original je bio i ostao jednim o najpoznatijih erotskih filmova zlatne ere hongonkonške kinematografije pa nije bilo niti jednog razloga da ovaj poluremake ne postane hit – uvelike zahvaljujući bjesomučnoj medijskoj pokrivenosti (čak su i neki hrvatski mediji pratili razvoj projekta) i činjenici da je riječ o prvom visokobudžetnom soft porniću snimljenom u hi-tek 3D-u, ‘3D Sex and Zen: Extreme Ecstasy’ je postao pravi azijski blockbuster.

Što je teško pojmiti u ovim našim zapadnjačkim uvjetima, ako imamo na umu u kojoj je mjeri cijela stvar bizarna – teško je uopće pobrojati što se sve događa u ovoj priči o potrazi za užicima tijekom dinastije Ming, od urnebesne operacije presađivanja konjskog penisa na tijelo muškarca preko odvratnih scena kao što je struganje crva sa zatrovane rane do beskrajnih orgijanja, silovanja, šamaranja, rezanja pa čak i jedne usputne erotske laktacije.

Sve žene su zastrašujuće zgodne i očito je da je vizualna strana zapravo najjači dio cijele stvari – no da bi u potpunosti uživali u scenama ‘besramno’ prilagođenima 3D-u, morat ćemo otputovati do Hong Konga u multipleks. Ovako, ostaje nam pola iskustva, ali i ono je, makar predugo (preko dva sata) i na trenutke predebilno (klasični kineski humor), vrijedno vašeg vremena.

Smisao za dekoraciju interijera

Smisao za dekoraciju interijera

Šta kukaš, imaš drugu

Šta kukaš, imaš drugu

 

 

 

 

 

 

Velimir
Čarobnjak pisane riječi, džedaj verbalne komunikacije i renesansni čovjek koji štuje sve od japanske eksploatacije do Chucka Norrisa.

Moglo bi te još zanimati:Komentiraj