‘Rectuma’ (2004) | Žuti titl

‘Rectuma’ (2004)

Kad ju vidiš već je kasnoMexican Butt Humping Bull Frog napada!

Kao i većina trasheva i ovaj pati od loših efekata, režije, montaže, glume, dubbinga azijskih glumaca itd. Ali zato ima prilično dobar scenarij i soundtrack koji je, zbog ludih rima, kasnije teško izbaciti iz glave. Nivo dobrog/pametnog humora je iznenađujuć za ovako niski budžet pa zahvaljujući tome 95 minuta filma brzo prolete u ovom definitivno najzabavnijem uratku redatelja Marka Pirroa.

Sve počinje buđenjem našeg protagonista na pješčanoj plaži Meksika koji, nakon što je zaspao pod suncem, počinje osjećati bolove u guzici. Pomoć potraži kod proktologa te saznaje da je silovan od rijetke vrste žabe te da mu je ostalo svega nekoliko dana života. Odlučuje se za eksperimentalnu operaciju stražnjice pomoću nuklearnog otpada koji mu greškom doktora ostaje u analima pa tu tek počinju ozbiljni i ubojiti problemi. Kao šlag na tortu, žena ga pokušava na razne načine likvidirati zbog love od osiguranja.

Nardenih sat vremena donosi mix svega i svačega — od proktologa pedofila, pokušaja egzorcizma guzice od homoseksualnih redneck svećenika, agentice koja je uvjerena da je Clarice Starling (lik J. Foster iz Silance of the Lambs) te ima fobiju od hrčaka i muških stražnjica, profesionalnog japanskog ubojice divovskih čudovista iz – Japana. Naraciju filma odrađuje čudni japanski pjevački duo, a još se pojavljuju i guzica koja se odvaja od tijela i ubija sve likove koji se zamjere njenom vlasniku te kasnije zbog radijacije naraste veličine Godzille i prdeći polako sravni cijeli L.A. sa zemljom, retardirani bombaši samoubojice iz Afganistana, a tu je i parodija na Bin Ladena koji ima ključnu ulogu na kraju. Pravi film za pogledati uz dobro društvo i dozu alkohola, zabava je definitivno zagarantirana!

Ne bih se iznenadio da u budućnosti dobijemo nastavak u kojem L.A. napadaju divovski testisi aka Scroton.

Štoviše dapače zabrinjavajuće

Japanski pjevački duo

Moglo bi te još zanimati:Komentiraj