‘Rise Of The Animals’ (2011) | Žuti titl

‘Rise Of The Animals’ (2011)

Jedan manje!Animal attack za 21. stoljeće!

Ako će 21. stoljeće biti zapamćeno kao era amatera, pamtit ćemo ga i po ovom filmu, u kojem izostanak velikog redateljskog talenta i mikro-budžet ne stoje na putu iživljavanja pa gledamo sukobe sa svime od plišane divljači do korištenja prepariranih lovačkih trofeja u scenama krvave akcije. Plus jedna očajna CGI gorila. I medvjed.

Ovo je doslovno animal attack film – saga o svim životinjama koje su se jednog dana pobunile protiv ljudi te odlučile zajedničkim snagama istrijebiti našu vrstu.

Debilni efekti i prolivene kante krvi najbolji su dio filma; srećom ima toga podosta u tih sedamdesetak minuta pa se da nekako probaviti katastrofalan ostatak, sve od glume, promašenog humora i iritantnog soundtracka do priče o dva prijatelja koji ganjaju žemske dok se događaju sranja. No kamera je iznenađujuće dobra za nešto ovako šlampavo i ima obračun s pomahnitalim kornjačama pa je gledljiviji od većine sličnog sranja, iako esencijalno pripada toj kategoriji.

Jedna manje!

Znate li gdje je najbliži šoping centar?

Velimir
Čarobnjak pisane riječi, džedaj verbalne komunikacije i renesansni čovjek koji štuje sve od japanske eksploatacije do Chucka Norrisa.

Moglo bi te još zanimati:Komentiraj