‘Scream Queens’ (2008) | Žuti titl

‘Scream Queens’ (2008)

Posljedica gledanja horor filmova
Posljedica gledanja horor filmova

Ima li nešto od čega neće napraviti reality show?

Kakva ingeniozna biznis ideja – napraviti cijeli cjelcati reality show kao produženu, maratonsku reklamu za nadolazeći nastavak serijala 'Saw'. Eto kako znaš kad je nešto stvarno moćna i komercijalna franšiza!

Je li 'Saw' 'Noć vještica' i 'Petak 13' za YouTube generaciju? Čini se da jest, barem u SAD-u, odakle upravo dolazi vijest o snimanju sedmog dijela, prije negoli je šesti uopće gotov! A uz sve to, američki VH1, koji se odavno transformirao iz glazbenog kanala u jednu od najmoćnijih kablovskih postaja za reality serijale, lansirao je reality serijal u kojem se se 10 djevojaka natječe na ulogu u 'Saw VI'. Hrpa netalentiranih i zgodnih tuka koje glumataju, pokušavaju, svađaju se, mlate i cmizdre. Plus nekoliko OK nada i jedna zaslužena pobjednica.

U žiriju je Shawnee Smith, glumica iz prva tri dijela, a zanimljiv je izbor redatelja koji režira djevojke u filmskim zadaćama te donosi glavne odluke – James Gunn je stvarno daleko dogurao od rada za Tromu!

'Scream Queens' je pravi komad klasično isforsirane reality melodrame – tupav, pretjeran, zanimljiv, seksi i urnebesno zabavan u isto vrijeme.

Zadatak? Popušiti bananu
Zadatak? Popušiti bananu
James Gunn
James Gunn

Image

Velimir
Čarobnjak pisane riječi, džedaj verbalne komunikacije i renesansni čovjek koji štuje sve od japanske eksploatacije do Chucka Norrisa.

Moglo bi te još zanimati:Komentiraj