‘Sex Hex’ (2007) | Žuti titl

‘Sex Hex’ (2007)

Seksi vampirica
Seksi vampirica

Striptizete, vampirice, lezbijke i jedna digitalka.

Prije nego je režirao ovo nedjelo, George Freeway je montirao naslove kao što su 'Sexy Scary Movie', 'Who Wants To Be An Erotic Billionaire' i 'Satan's School For Sluts', a prvijenac mu je bio 'K-Sex: Lesbians From A Different Planet' – ako to ne znači da se čovjek do grla utopio (i dokazao) u modernoj STV eksploataciji, onda ne znam što… A 'Sex Hex', njegov drugi film u karijeri, upravo je to – pravi primjer moderne STV eksploatacije, zapravo seksploatacijske eskploatacije besmrtne ideje o lezbijskim vampiricama. Koje su su Georgeu očito permanentna kreativna opsesija.

'Sex Hex' je dakle blesavi, jeftini soft-porno, nastavak Francove poetike u digitalnom dobu, STV pizdarija koja pokazuje što se može dobiti ako nemaš puno ideja, ali imaš tetovirane goth striptizete voljne skidati se i trljati pred tvojom digitalkom. Ukratko, da u Hrvatskoj živi dotična vrsta, svatko od nas bi mogao snimiti ovako nešto – samo je pitanje kome bi to prodali i kako bi se to ikada pojavilo na DVD-u?

Priča je to (ako je uopće važna…) o uredu u kojem se lezbijske uposlenice zabavljaju na radost lezbijske vampirice; tu je iritantni lovac na vampire koji iz dosade olovkom siluje šiljilo i puno trashy soft-seksa kao skinutog s noćnih nul-nul-zeks-un-nojncih reklama s kablovske. Samo za prave lovce na moderni STV seksploataciju, koji imaju živaca potrošiti 70-ak minuta na ovako nešto.

I jope seksi vampirica
I jope seksi vampirica
Seksi vampirica i prva žrtva. I još jedna žena
Seksi vampirica i prva žrtva. I još jedna žena

Image

Velimir
Čarobnjak pisane riječi, džedaj verbalne komunikacije i renesansni čovjek koji štuje sve od japanske eksploatacije do Chucka Norrisa.

Moglo bi te još zanimati:Komentiraj