‘Slice’ (2010) | Žuti titl

‘Slice’ (2010)

Pun mi je kufer perverznjaka

Pun mi je kufer perverznjaka

Kad jaganjci utihnu u Se7am na Tajlandu.

Bangkoški koljač zakrabuljen crvenom kabanicom trančira seks-turiste, pedofile i orgijama sklone članove Vlade, a ugroženi politički vrh vrši pritisak na nesposobnu policiju, ne bi li spriječili da i njihov pimpek završi odrezan u vlastitom anusu dok ih narezane pronalaze u crvenom koferu.
Jedini trag pritisnutim snagama javnog reda i mira je plaćeni ubojica kojem noćne more, umjesto likvidiranih žrtava, zadaje upravo crveni kofer i žalosno djetinjstvo…

Iako su i ranije surađivali u zamijenjenim ulogama, Kongkiat Khomsiri ovog se puta prihvatio režije po scenariju Wisita Sasanatienga, a rezultat je izvrstan i prototipno moderan tajlandski film, znači soc-drama o odrastanju koja se pretvara u akcijski triler iz kojeg se transformira u rape&revenge brutalu s dodatkom efektnog preokreta u finalu. Jako dobra režija uz ljepljivo montiranu priču pojačanu eksplicitnim nasiljem i impresivnom fotografijom uz majstorsku glumačku postavu još jednom pokazuju zašto je Tajland zemlja stvorena za uzgoj palmi. Zlatnih palmi.

p.s. i nema SF-a 😉

U rangu s Kubrickovim orgijama, ali sa pumpericom

U rangu s Kubrickovim orgijama, ali sa pumpericom
Ljubav

Ljubav

Image
Image

Marko
Televizijsko-filmski entuzijast i lovac na višak vremena.

Moglo bi te još zanimati:Komentiraj