‘Stop The Bitch Campaign: Hell Version’ (2004) | Žuti titl

‘Stop The Bitch Campaign: Hell Version’ (2004)

Kenichi Endo s mrkvom na mikseru
Kenichi Endo s mrkvom na mikseru

Što vam je draže – kita u škripcu ili u blenderu?

Ovaj DVD sam držao u ruci u trgovini u Tokiju, ali nisam morao previše razmišljati hoću li ga kupiti ili ne – nema šanse da dam 200 kuna za 60 minuta filma bez ikakvih dodataka! Ma koliko kaver obećavao.

Stoga sam mirne duše i bez grižnje savjesti skinuo DivX i pogledao ga besplatno. Ne vrijedi 200 kuna, nikako, ali da je riječ o još jednom komadu japanskog V-Cinema ludila, namijenjenog samo pravim eksploatacijskim sladokuscima – o da, to itekako.

'Stop The Bitch Campaign: Hell Version' je suluda crnohumorna pinku eiga, koja dijelom funkcionira kao još suludiji pseudo-slasher, s dvije velike ikone – Sora Aoi je prostitutka u školskoj uniformi, a Kenichi Endo je sajko-kiler koji dolazi u image club ševiti, ali i ubijati djevojke koje glume 15-godišnjakinje. On mrzi bijele gaćice jer ga podsjećaju na pokojnog djeda, ali voli kada se žene u krevetu glasaju kao svinje. I nema ništa protiv da mu netko u šupak nabija golemu repu.

A kako ubija? Upravo nabijajući voće, povrće i mobitele u vaginalne i analne otvore, iako neke djevojke prije toga treba omamiti svojim prdežom. Ako vam sve to zvuči totalno suludo, znajte da u velikom finalu ima mačevanja i seksa kojeg je teško opisati (recimo da sadrži gomilu povrća i uramljenu sliku pokojnog djeda zavezanu za prsa).

Crna komedija rađena po mangi Tetsuye Koshibe, jedinstveno i japansko s velikim 'J'.

Sora Aoi u tipičnoj pozi
Sora Aoi u tipičnoj pozi
Fetiš na fetišu
Fetiš na fetišu

Image

Velimir
Čarobnjak pisane riječi, džedaj verbalne komunikacije i renesansni čovjek koji štuje sve od japanske eksploatacije do Chucka Norrisa.

Moglo bi te još zanimati:Komentiraj

Logiraj se preko: