‘The Pornstar Travels Around Japan’ (1973) | Žuti titl

‘The Pornstar Travels Around Japan’ (1973)

Christina pati...
Christina pati…

Christina Lindberg kao zvijezda pinku eige!

Ovo je, očito, Christinin tjedan na Žutom titlu, a godinama nakon što smo gledali 'Sex And Fury', njezin slavni upliv japansku kinematografiju u obliku sporedne uloge, konačno smo se dočepali skrivenog pinku klasika u kojem ona ima glavnu žensku ulogu! Nema engleskog titla, ali nema veze – Christina ionako stenje na švedskom, a malobrojni dijalozi na japanskom ionako su manje važni od fantastično snimljenog, klasičnog pinku SM seksa.

Visokostilizirani i kilometrima ispred zapadnjačkih soft pornjava tog vremena, 'The Pornstar Travels Around Japan', kako i doliči japanskim pinku proizvodima sedamdesetih (i ovo i 'Sex And Fury' Christina je 1973. snimila za Toei, tijekom istog posjeta Japanu), klasična je priča o silovatelju koji otima, zatoči i seksualno zlostavlja Zapadnjakinju u svojim odajama, ne bi li se ona s vremenom toliko navikla na zlostavljanje da počne u njemu uživati i, po prepoznatljivoj špranci žanra, postane zaljubljena u svog silovatelja.

Ništa pretjerano revolucionarno, naravno, ali više nego očaravajuće snimljeno, s golom Lindbergicom, zakon mjuzom i kilogramima acida.

..ali i uživa, u isto vrijeme...
..ali i uživa, u isto vrijeme…
...a sve to skupa izgleda kao bombonijera
…a sve to skupa izgleda kao bombonijera

Image

Velimir
Čarobnjak pisane riječi, džedaj verbalne komunikacije i renesansni čovjek koji štuje sve od japanske eksploatacije do Chucka Norrisa.

Moglo bi te još zanimati:Komentiraj