‘Titanic 2’ (2010) | Žuti titl

‘Titanic 2’ (2010)

Titanic 2 u komadu

Titanic 2 u komadu

Dvije riječi: The Asylum.

Možda više od toga i nije potrebno reći, ali svejedno – kako odoljeti Asylumovoj verziji ‘Titanica’, prodanoj pod nastavak?

Tko kaže da grom neće udariti dva puta u isto mjesto? Tek što su u današnjici izgradili novi Titanic i poslali ga na trijumfalni pohod Atlantikom, mitski global warming pokvario je planove – opet! I opet je problem ledenjak! Samo se brod ovog puta nije nasukao (niti potonuo pod kilažom Kate Winslet), već je ledenjak bubnuo u ocean te izazvao tsunami, koji je pomeo sve pred sobom. Tsunami na sebi nosi komade ledenjaka koji u dodiru s brodom rade rupe uslijed snažnog udara.

Pratite?

Nadam se s većim zanimanjem nego što ćete pratiti, odvažite li se potrošiti sat i pol svog života na još jedno Asylomovo dno, film u kojem je, po običaju, svaka sekunda toliko prokleto grozna da bi najradije pucali u ekran. Čak i kada konačno dođe ‘akcija’, a očito sve jeftiniji CGI zavlada pa Shane Van Dyke (redatelj ovog djelca, koji je debitirao s ‘Paranormal Entity’) pokušava dokazati da može držati pažnju adrenalinom, iako baš i ne uspijeva u tome.

‘Titanic 2’? Ma i sam naslov već govori sve. Samo se pitam što je sljedeće – ‘Pasija 2’?

Titanic 2 u komadima

Titanic 2 u komadima
Komadi na Titanicu 2

Komadi na Titanicu 2

Image

Velimir
Čarobnjak pisane riječi, džedaj verbalne komunikacije i renesansni čovjek koji štuje sve od japanske eksploatacije do Chucka Norrisa.

Moglo bi te još zanimati:Komentiraj