‘Tucker And Dale Vs Evil’ (2010) | Žuti titl

‘Tucker And Dale Vs Evil’ (2010)

U pušnicu?Što smo sve naučili iz filmova?

Između ostalog i to da ako se nađete nasamo u šumi s rednecima, postoji velika mogućnost da će vas izmasakrirati i pojesti u svojoj kolibi. Tako su nekako u svijetu općeg nesporazuma, s krvavim, krrrrvavim tragom, susret s dva simpatična redneka shvatili i studenti na kampiranju, započevši ludu horor-komediju, istinsku poslasticu za sve prave fanove redneksploatacije – ali i sve one koji će to tek postati, naravno.

Dva glavna seljaka iz naslova su tako genijalni da čovjek poželi cijeli serijal s ovim likovima, unutra je i Katrina ‘Mljac!’ Bowden, ima nekoliko antologijskih fora, ludih kilova pa čak i ponešto sjajnog gorea. Briljantna zajebancija, neću reći ništa više da ne pokvarim gledanje, ali redatelj Eli Craig ima sjajnu budućnost pred sobom – ako se bude držao ovakvih stvari.

(samo upozorenje: nemojte hvatati workprint .mkv koji kruži Webom, jer je riječ o nedovršenoj verziji na kojoj nema ni efekata. Čekajte DVD!)

 

Ražnjić

 Ne, ne gura ga, nego izvlači

 

 

 

 

 

 

 

 

Velimir
Čarobnjak pisane riječi, džedaj verbalne komunikacije i renesansni čovjek koji štuje sve od japanske eksploatacije do Chucka Norrisa.

Moglo bi te još zanimati:Komentiraj