‘Rage Of The Ninja’ (1988) | Žuti titl

‘Rage Of The Ninja’ (1988)

Kako prepoznati ninju? Pa piše mu na čelu!
Kako prepoznati ninju? Pa piše mu na čelu!

Što bi mi bez ninja filmova?

Ponovo legendarni cut&paste majstor Godfrey Ho, sa još jednom ninja papazjanijom proizvedenom na klasični 'uzmi malo odasvud' način HK ninja eksploatacije osamdesetih. Spajanje više filmova u jedan možda je bio najluđi trend hongkonške kinematografije u zlatnoj eri, a ovdje je u sat i pol čušpajza pospajano najmanje dva, tri komada – red ninji, red pucačine, red seksa… Od svakog ponešto, za svakog ponešto – malo Kineza, malo Zapadnjaka, malo hladnog, malo vatrenog oružja…

Tako priča o potrazi za tajanstvenom ninja knjigom susreće taoca koji se zaljubi u svog otimača, a tu je i pljačka dragulja te klasični asortiman akrobatskog ludila, idiotskih dijaloga, suludo šlampave akcije i urnebesnog dubbinga. S neizbježnim začinom golotinje i seksa, popaljenog iz nekog zagubljenog Cat III filmića.

Brkati ninja u žutom koji roka iz uzija, osljepljivanje pivom, disko densing, besmislena količina gimnastičkih akrobacija, idiotska nestajanja, glazba maznuta iz svega na potezu od 'E.T.' do 'Strava u Ulici brijestova'… Pogledate li u riječnik pod 'zabava', vrlo je vjerojatno da ćete pronaći naslov ovog filma.

Ninja filmove vole i djeca i odrasli
Ninja filmove vole i djeca i odrasli
Akcija!
Akcija!

Image

Velimir
Čarobnjak pisane riječi, džedaj verbalne komunikacije i renesansni čovjek koji štuje sve od japanske eksploatacije do Chucka Norrisa.

Moglo bi te još zanimati:Komentiraj