‘Robotrix’ (1991) | Žuti titl

‘Robotrix’ (1991)

Transformacija
Transformacija

Stupidni humor kao iz hrvatskih sitkoma, okrutna silovanja, kung-fu roboti, velike sise, nekrofilija, vađenje crijeva, sapuničasta romantika i ljubav, letenje leševa kroz prozor, razvijanje fotografije iz izvađenih očiju mrtvaca, otkidanje glave pletenom korpom, disco i fudbalerke, koreografije sa žicama, pucnjava…

Pogodite odakle dolazi jedan takav miks? Naravno, Hong Kong je u pitanju, još jedan primjer kako je Cat III produkcija u stanju pomiješati žanrove i spojiti nespojivo, sve uz malo novca i puno želje da se bude lud i razigran koliko je god to moguće.

Kiborg u problemima
Kiborg u problemima
Žrtva
Žrtva

'Robotrix' je, najjednostavnije rečeno, seksom nabijena policijska priča o sukobu kiborga. Malo kompliciranije rečeno, to je film o ludom znanstveniku koji se ubije presadivši svoj um u tijelo moćnog robota, na što policija odgovori učinivši isto sa svojom pokojnom seksi detektivkom. Tu je negdje i oteti princ, kao i zaljubljeni policajac, koji se mora nositi s činjenicom da je njegova ljubav rastočena u metal.

Nakon svega, slijedi žestoki sukob tehnologije, uz puno čizi seksa, okrutnog i krvavog nasilja te simpatično blesavog ha-ha humora.

Silovanje u svijetu elektrotehnike
Silovanje u svijetu elektrotehnike
Hladni obrok
Hladni obrok

Image

Velimir
Čarobnjak pisane riječi, džedaj verbalne komunikacije i renesansni čovjek koji štuje sve od japanske eksploatacije do Chucka Norrisa.

Moglo bi te još zanimati:Komentiraj

Logiraj se preko: