‘Rock ‘n’ Roll Nightmare’ (1987) | Žuti titl

‘Rock ‘n’ Roll Nightmare’ (1987)

Monstrum. Najozbiljnije.
Monstrum. Najozbiljnije.

Hair-metal-horor lobotomija!

Jer osamdesete su bile godine… I nijedno drugo doba ne bi moglo izroditi ovakvo nešto, neopisivi kič-hair metal horor s ukletom kućom i najgorom glumom koju sam ikada vidio na filmu (a pogledao sam jako, jako puno filmova. I jako puno onih s lošom glumom, dakako).

Ovo je, da skratim priču, jedan od najvećih vrhunaca ljudske gluposti, ultimativni 'loš film' koji ne funkcionira niti jedne sekunde, ali to niti nije potrebno, jer ćete ga ionako progutati u jednom neprekidnom zalogaju osamdesetminutnog smijanja.

Sve izgleda kao parodija – od pjesama, frizura, odjeće (Jon Mikl Thor, kanadski metalac i bilder, šef je cijele parade 'velikih glazbenih umjetnika', koji koristi ovaj film za produženi osobni promotivni video – btw, novi album objavio je lani!)  do monstruma koji se pojavljuju kao kanibali, seksualni frikovi ili čudna jednooka smjesa koja pljuje u čašu s cugom.

No točno mogu zamisliti kako bih da sam ga gledao kada je snimljen, kao devetogodišnjak, bio apsolutno fasciniran… Nije da nisam ni sad.

I da, sve to ima završni fajt koji treba vidjeti da bi se vjerovalo!

(Trenutak za pamćenje: monster-ruka izlazi iz rokerskog trbuha i prvo što napravi jest zgrabi golu sisu)

Gospodin Thor
Gospodin Thor
Ovako se glumi strah i šok!
Ovako se glumi strah i šok!

Image

Velimir
Čarobnjak pisane riječi, džedaj verbalne komunikacije i renesansni čovjek koji štuje sve od japanske eksploatacije do Chucka Norrisa.

Moglo bi te još zanimati:Komentiraj