‘Sakura Killers’ (1987) | Žuti titl

‘Sakura Killers’ (1987)

Gud gajz (end van grl)
Gud gajz (end van grl)

Brzi auti, aerobik i zle ninje.

Koji praznik za čula, koja 80's uživancija, koja predivna nindžasploatacija! Čisti klasik, već od prve scene kada odred japanskih kilera u crnom krade video kasetu iz američkog laboratorija za genetska istraživanja!

Iz nekog razloga, unajmljeni 'agenti' Sonny i Denise japanske ninje odlaze tražiti u Tajvan, gdje ih napadaju djelatnici tajne organizacije Sakura, sve redom ninje oboružane bogatim arsenalom vještina i hladnog oružja. Srećom, pronalaze pomoć kod mastera koji ih uči fantastičnim tehnikama borbe, nakon čega ionako suludo napisani, režirani, montirani i odglumljeni film počinje totalno ići 'kvragu', pretvorivši se u prvoklasnu ninja-bajku s letenjem, transformacijama, nevidljivosti & dimnim bombama te svime onime zbog čega ih toliko volimo! Ihaaa!

Glavni glumac koji izgleda kao izbacivač iz hrvatskog provincijskog disco kluba, žute trenirke, šurikeni, Chuck Connors, vježbanje uz electro s kazića i sprint sa šeširima na trbuhu, razdrljane havajke, neprocjenjive grimase i Rusi – samo u osamdesetima, samo u ninja draguljima poput ovog!

Bed gajz
Bed gajz
Kiler brko u akciji
Kiler brko u akciji

Image

Velimir
Čarobnjak pisane riječi, džedaj verbalne komunikacije i renesansni čovjek koji štuje sve od japanske eksploatacije do Chucka Norrisa.1 komentar

Komentiraj

Logiraj se preko:


*