Home Arhiva ‘Supermarket Woman’ (1996)

‘Supermarket Woman’ (1996)

‘Supermarket Woman’ (1996)
0
0

Teški su to osjećaji...

Teški su to osjećaji…

Sukob supermarketa!

Znate one lokalne trgovine u kojima se osjećate kao da vam prodavačica radi uslugu što joj dajete novac, u kojoj se prašina skuplja na konzervama, a meso izgleda kao da su nekoliko puta mijenjali markice s rokom trajanja? Niste jedini koji to morate proživljavati. Ima ih i u Japanu.

No što kada stvari postanu tako tragične da nebriga i zastarjeli, lijeni načini poslovanja zaprijete bankrotom, a konkurencija iz susjedstva prljavim, jeftino-kapitalističkim metodama prijeti ispaliti zadnji metak u vaš potiljak? Postoji nada – žena koja ima ideje kako preporoditi posao i napraviti najbolji mogući dućan za svoje kupce, ali mora preći brojne i brojne prepreke na ostvarenju svog cilja. Jer, znamo, revolucija nije čajanka.

Pokojni Juzo Itami (ubio se kad je tabloid objavio da vara ženu), majstor koji se već pozabavio gotovim jelima u genijalnom 'Tampopo', ovog se puta poigrao namirnicama i ljudskom psihologijom pri hendlanju istih, a  rezultat je dražesna, neobična, ali zato vrhunska feelgood komedija, čijih dva sata i sitno niti jednog trenutka nisu dosadni.

Ima i jurnjava kamionima!

Ima i jurnjava kamionima!
Aaaarrrghhh!!!!

Aaaarrrghhh!!!!

Image

(0)

Velimir Čarobnjak pisane riječi, džedaj verbalne komunikacije i renesansni čovjek koji štuje sve od japanske eksploatacije do Chucka Norrisa.

LEAVE YOUR COMMENT