‘The Delta Force’ (1986) – hrvatsko izdanje! | Žuti titl

‘The Delta Force’ (1986) – hrvatsko izdanje!

 

Delta Force

‘Delta Force’ DVD

Golan&Globus i njihovo suludo rekreiranje holokausta u otetom avionu – konačno na hrvatskom DVD-u!

Chuck Norris, Lee Marvin i Steve James kao spasitelji svijeta/amerike/Židova i Robert Foster kao zli arapski terorist Abdul. Plus kroseri, rejbanice i crne uniforme s američkim zastavama kao samoljepljivim prišivcima– ne treba ponovo spominjati kako je ‘Delta Force’ bio i ostao jednim od najluđih akcijskih filmova svih vremena i jedan od  karikaturalnijih primjera propagande Reaganovih osamdesetih, uz koje su s guštom odrastale generacije rođene u sedamdesetima.

O ‘The Delta Force’ nema se reći nešto više od onog što smo već rekli u našim knjigama ili ovdje, osim jedne bitne stvari – pojavilo se hrvatsko izdanje!

Continental Film nedavno je konačno uvezao ‘The Delta Force’ u naše dućane. Nažalost, od dodataka ni ‘d’, ali već sama činjenica da će neki novi klinci, koji čitaju fore o Chucku Norrisu i skidaju divikse ne bi li skužili o čemu se to zapravo radi, konačno imati priliku upoznati se s jednim važnim komadom filmske povijesti zvane Cannon, iz prve ruke i na novom formatu.
Image

 

Velimir
Čarobnjak pisane riječi, džedaj verbalne komunikacije i renesansni čovjek koji štuje sve od japanske eksploatacije do Chucka Norrisa.

Moglo bi te još zanimati:Komentiraj