‘The Devil’s Rejects’ (2005.) | Žuti titl

‘The Devil’s Rejects’ (2005.)

ImagePustinja, prljavština, tetovaže, duga kosa i znojne žene s velikim sisama u gomili krvi i leševa – konačno da i jedan film Roba Zombieja zvuči kao i njegova glazba. Nakon pomalo razočaravajućeg indie-hita ‘House Of 1000 Corpses’, evo i njegova puno boljeg nastavka.


Gospodin Zombie je naučio nešto malo bolje režirati, ima dovoljno krvavih trikova u glavi, a prilično dopadljivo i sa stilom uspjeva oživjeti duh ozloglašenih naslova žanra sadističkih ‘home invasion’ i ‘revenge’ filmova sedamdesetih. O kojima će, btw, biti puno govora u Povratku Žutog titla (u tiskari, vani do Nove godine).


Naslov filma ujedno je i naziv koji mediji dodjeljuju sada već poznatoj obitelji Firefly, odgovornoj za više od 1000 ubojstava u svega nekoliko mjeseci hobističkog kasapljenja nevinih. Hoće li im pomahnitali šerif konačno doći glave? Jako zabavno, definitivno. A tu je i Danny Trajo. I rekordno izgovaranje riječi ‘fuck’ do sada (560 puta u 100 minuta).


ImageImage

Velimir
Čarobnjak pisane riječi, džedaj verbalne komunikacije i renesansni čovjek koji štuje sve od japanske eksploatacije do Chucka Norrisa.

Moglo bi te još zanimati:Komentiraj