‘The Disco Exorcist’ (2011) | Žuti titl

‘The Disco Exorcist’ (2011)

Na snimanju pornića, rodi se sotona

Na snimanju pornića, rodi se sotona

Egzorcizam ispod disco kugle.

Ako vam je dosta rekonstrukcijskih hommagea, filmova snimljenih u 21. stoljeću koji izgledaju kao da su nastali 1975., zaobiđite ovo u širokom luku, jer ‘The Disco Exorcist’ u osnovi ne nudi puno više od toga – od prilično solidne rekonstrukcije seksploatacijskog filma zlatne ere, s filterom koji oponaša filmsku vrpcu, soundtrackom, estetikom, fotografijom, glumom i pokojim komadom jeftinog gorea.

Ostatak?

Pa… Ostaje nam priča o Roxu Romanskom, mršavom mega-ševcu i pornostaru koji bari žene po disco klubu, sve dok ne slomi srce majstorici crne magije, odlučne zakuhati paranormalni osvetnički pohod. Ne treba očekivati puno od autora ‘Frankenstein’s In A Women’s Prison’ i ‘Atomic Brain Invasion’, ali ovo je doslovno ništa, ispunjeno nasumičnim preseravanjem, jeftinim goreom i praznim hodom.

Overdose golim sisama je bonus, naravno, a iako od jedne retro-seksploatacije ne očekujemo više od toga, moglo je to i daleko zanimljivije.

Solo crna misa

Solo crna misa

Čari crne magije

Čari crne magije

Velimir
Čarobnjak pisane riječi, džedaj verbalne komunikacije i renesansni čovjek koji štuje sve od japanske eksploatacije do Chucka Norrisa.

Moglo bi te još zanimati:Komentiraj