‘The Evil Woods’ (2007) | Žuti titl

‘The Evil Woods’ (2007)

Četiri sise i jedna sjekira

Četiri sise i jedna sjekira

Ne znam za vas, ali ovo je idealno doba godine za pogledati STV zaostatke – sparina, ugodno zamračena soba i film u koji ne morate piljiti s previše koncentracije. Jedini je problem što tih televizijskih i izravno-na-video hororaca u posljednjih godinu do dvije ima više nego ikada u povijesti.

Zapravo, eksploatiranje klišeja žanra toliko je izmaklo kontroli da se današnja niskobudžetna horor manija distribuirana na DVD-u da bez problema usporediti sa sedamdesetima i mrežom grindhouse i drive in kina, koja je primala jednako šlampave naslove u jednako ogromnim količinama.

‘The Evil Woods’ jedan je od onih filmova koji se gleda jednim okom, ne zato što je strašan, nego zato što je stravičan – toliko loš i negledljiv da ga jednostavno morate gledati, dok s drugim okom i drugom polovicom mozga morate raditi nešto pametnije (recimo, zuriti u zid ili čitati novine). Radnja je sklepana po receptu napisanom već milijardu puta – nekoliko gradskih frajera i cura odlazi kampirati kod redneka na selo, u šumu kojom hara ubojica sa sjekirom. Ali ne dajte da vas to prevari pa uvjeri da se u tih 80-ak minuta išta događa…

Gluma je očajna, cjelina razvučena i besmislena, režija temeljito nekompetentna, skerovi ultimativno neučinkoviti, a gorea nigdje na vidiku. Al ima dva para golih sisa. Loših. Ali boljih od filma.

Jao!

Jao!
Bolje sjekira u drvetu nego u glavi

Bolje sjekira u drvetu nego u glavi

Image

Velimir
Čarobnjak pisane riječi, džedaj verbalne komunikacije i renesansni čovjek koji štuje sve od japanske eksploatacije do Chucka Norrisa.

Moglo bi te još zanimati:Komentiraj