‘The Hard Corps’ (2006) | Žuti titl

‘The Hard Corps’ (2006)

Image
Zaljubljeni par

Van Damme u hip hop verziji.
Kasni za Seagalom koji je odavno privlačio istu publiku svojim hit-šurovanjima s DMX-om, no bolje ikad nego nikad. Doduše, valja se nadati da će pomoću ove papazjanije Van Damme uistinu i steći neke nove fanove, tj. da će oni novi klinci koji će se u kina sjuriti zbog priče, glazbe i činjenice da njegov love interest u filmu glumi Vivica A. Fox usput početi kopati i po danima dok je Deklam još mogao dići desnu nogu, više od jedanput.

Da, dobro pretpostavljate, i ovdje se Žan Van više pouzdaje u svoje vatreno oružje nego u high kick i šake – pravih fajtova je jako malo, a jedan od središnjih je zapravo 'prijateljski' boks meč s čovjekom za kojeg on pod imenom Phillip Sauvage radi kao tjelohranitelj. Naime, Phillip je veteran afganistanskog i iračkog rata (još svježih motiva, ofkors), unajmljen kako bi zaštitio bivšeg crnog boksača, sada milijunaša koji se svojim dobrim djelima zamjerio zlom rap mogulu, s vojskom osvetničkih kriminalaca koja nosi mitraljeze i sluša osrednji hip hop.

Red pit bullova, red vrućih kuja, red pucnjave, red redneka sa šeširima, red Vivice, red pucačine… Ali u konačnici, paket koji me ostavlja prilično hladnim, baš onako kako je hladna i još jedna Van Dammeova uloga rezignirane, problemima stlačene iskusnjare s teretom cijelog svijeta na plećima. Ja ipak čekam 'Bloodsport 2' kao pravi povratak.

Image
Deklam i prijatelj kalašnjikov
Image
Kuiš, ono, buraz

Image

Velimir
Čarobnjak pisane riječi, džedaj verbalne komunikacije i renesansni čovjek koji štuje sve od japanske eksploatacije do Chucka Norrisa.Komentiraj

Logiraj se preko:


*