‘The Imp’ (1996) | Žuti titl

‘The Imp’ (1996)

 

Zapakirana ka kulen

Zapakirana ka kulen

Hong Kong, erotika, triler i horor!

Doduše, seksa ima na bacanje, a horor treba tražiti povećalom, ali pretpostavljam da su ga tako nekako producenti i zamislili. Cat III ludilo, ovog puta s manje klanja, a više mjestimično zabavnih bu! forica te puuuno lijepih (silikonskih? nema veze…) sisa i vrućih scena seksa, u najrazličitijim kombinacijama.

Ovaj ‘The Imp’ nema nikakve veze s istoimenim taoističkim horor-klasikom iz 1981., u kojem smo pisali u ovogodišnjem riportu iz Udina, a koji je oduševio raju tijekom lijepe jutarnje projekcije. Ništa bolje od klanja sjekirom na prazan želudac. Ovaj ‘Imp’ ne bi oduševio na isti način, no ipak, riječ je o umjereno zabavnoj priči o novinarki, njezinoj sestri i prijateljima koji tijekom puta u Kinu završe u odmaralištu gdje se događaju čudne stvari, a ljudi nestaju, jedan po jedan.

Sve to podrazumijeva pokoju foru maznutu iz ‘Shininga’ i ‘Psiha’, bizarni mužjački ritual s pokušajem grupnog silovanja, bondage, psihopatkinju koja vitla satarom, kripla sa srpom, mumificirano dijete te jednog pomahnitalog transvestita koji misli da je doktor pa skalpelom i bakljom ‘liječi’ bolest ‘pretjerane erotičnosti’.

Bizarno užiće

Bizarno užiće
Beeee!

Beeee!

Image

Velimir
Čarobnjak pisane riječi, džedaj verbalne komunikacije i renesansni čovjek koji štuje sve od japanske eksploatacije do Chucka Norrisa.

Moglo bi te još zanimati:Komentiraj