‘The Joy Of Torture’ (1968.) | Žuti titl

‘The Joy Of Torture’ (1968.)

ImageZnan još i kao ‘Shogun’s Joy Of Torture’ (naslov mog, njemačkog DVD izdanja), jedan od dijelova Tokugawa trilogije Terua Ishiija, a kojoj pripada i na ovom siteu očito jako popularni ‘Oxen Split Torture’ (inače nastavak). Iako je ‘Joy Of Torture’ daleko blaži i pitomiji od krvavog, sadističkog i anarhičnog ludila ‘Oxena’…

Jako bizarna musaka – ‘Joy Of Torture’ počinje rezanjem pa krene kao drama, a onda se pretvori u zatvorski chicks in chains (chicks in bondage?) i izrodi u nunspolitation, da bi sve završilo polusatnom eksplozijom ultra-sadizma!

Standardni asortiman sredstava i načina mučenja, tipičan za to povijesno razdoblje Japana (Tokugawina vladavina) izmjenjuje se iz scenu u scenu, a gledamo gnječenje kamenjem, polijevanje vrućim voskom, davljenje pod vodom, bičevanje, paljenje, razapinjanje na križ, klanje kopljima i jedno strasno grljenje odrezane glave.

Vrhunac? Mučenje žene zapakirane u viseći bondage s nabijanjem prelomljenih feferona u spolovilo!

ImageImage

Velimir
Čarobnjak pisane riječi, džedaj verbalne komunikacije i renesansni čovjek koji štuje sve od japanske eksploatacije do Chucka Norrisa.

Moglo bi te još zanimati:Komentiraj