‘The Pack’ (1977) | Žuti titl

‘The Pack’ (1977)

Image

Vau!

Psi svih zemalja, ujedinite se!

Ah, dobar stari ‘Čopor’… Ovo tražimo već dugo, čak nas je dok smo pisali prvi ‘Žuti titl’ jedan prijatelj pitao imamo li ga… Al bolje ikad nego nikad. I bolje VHS nego ništa. Jedan od filmova koji su nas frapirali u djetinjstvu, kada smo voljeli vjerovati da je pas čovjekov najbolji prijatelj, a ne ljuta zvjerka koja se umjesto Pedigre Palom hrani ljudetinom.

Film o čoporu odbačenih, tužnih i bijesnih pasa svih vrsta i nacionalnosti, od Lesija preko Flokija do Dalmatinera, koji u američkoj pripizdini terorizira obitelji u pitoresknom šumskom ambijentu odmorišta Seal Island.

Jedan od boljih izdanaka bogatog žanra filmova sa životinjama ubojicama, koji se u posljednjih pola sata pretvara u nekakvu bizarnu varijantu ‘Napada na policijsku stanicu’ s čukcima, a ostaje u pamćenju i po legendarnoj sceni prvog skupnog napada na automobil sa zatočenom ženom za volanom. Klasik za pokazivat klincima kad vas krenu davit da im kupite jednog četveronošca…

Image

Ostaci konjetine
Image

Gud dogi

Image

Velimir
Čarobnjak pisane riječi, džedaj verbalne komunikacije i renesansni čovjek koji štuje sve od japanske eksploatacije do Chucka Norrisa.

Moglo bi te još zanimati:Komentiraj