‘The Walking Dead Girls’ (2011) | Žuti titl

‘The Walking Dead Girls’ (2011)

Najsvjetlija točka cijele pričePin up zombiji i nekoliko legendi.

Nevjerojatno šlampav – čitaj, jeftin, amaterski i produkcijski konfuzan – dokumentarac koji ima ambiciju popratiti novi val zombimanije, kroz prizmu klasičnog prekapanja po prošlosti, ali iako baš i ne uspijeva u tome ima šarm fanovskog projekta, a isplati ga se pogledati, ako ni zbog čega drugog onda zbog iscrpnog, iskrenog, sjajnog i taman fino humorom podloženog intervjua s Llyodom Kaufmanom. Makar njegova pojava u osnovi nemala previše veze s ostatkom materijala.

Ostatak? Kostur je pomalo debilno upoznavanje sa ‘zombi manekenkama’ i ‘zombi striptizetama’, oko kojeg su kompilirane snimke s fanovske konvencije ZombCon 2010, gdje su autori pred svojim ne pretjerano skupim mikrofonima za koju minutu razgovora uhvatili i velikane kao što su George A. Romero i Bruce Campbell.

Cjelina pleše između zanimljivog i jako dosadnog pa gledajte ako vam je misija kroz mozak provući manje-više sve dobavljive sadržaje o živim mrtvacima. I zbog Kaufmana.

Pin up... zombi?

Nezainteresirani glumac i ružičasti napor

 

 

 

 

 

 

Velimir
Čarobnjak pisane riječi, džedaj verbalne komunikacije i renesansni čovjek koji štuje sve od japanske eksploatacije do Chucka Norrisa.

Moglo bi te još zanimati:Komentiraj

Logiraj se preko: