‘Uncle’s Paradise’ (2006) | Žuti titl

‘Uncle’s Paradise’ (2006)

Sleep with the fishesDrugačija pinku eiga.

Na toliko puno načina. Počne kao klasična, kitanovski režirana japanska humorna drama s mirisom oceana pa da ne znate da slijedi seks i da je sve snimljeno u pinku formatu od tek nešto više od sat vremena, uopće se ne bi nadali da je pred vama… klasična kitanovski režirana japanska soft pornjava iskrižana s nadrealnom dramom i apsurdnim humorom.

O da – ovo je jedan od takvih japanskih filmova. Ne postoji druga kinematografija na svijetu koja bi bila u stanju izroditi nešto ovakvo.

O čemu se radi? Teško je reći. Posebno je teško reći i izbjeći spojlanje ludila. Ali recimo da je ujak iz naslova simpatično poremećeni starac koji pati od narkolepsije, a svaki put kada mu se počne spavati uhvati ga nezasitna želja za seksom, makar to značilo i masturbaciju nasred parka, s ejakulacijom po živoj zmiji koja ga potom ugrize za kitu. Raj iz naslova je zapravo pakao (doslovno), ali nema veze, jer tu je i nećak koji ima životnu misiju potrage za divovskom sipom, kao i nekoliko zgodnih žena uvijek spremnih udovoljiti zahtjevima napaljenog starca.

Ne, namjerno nisam spomenuo napad divovskog pauka.

 Pakao

Sretan par

 

 

 

 

 

 

Velimir
Čarobnjak pisane riječi, džedaj verbalne komunikacije i renesansni čovjek koji štuje sve od japanske eksploatacije do Chucka Norrisa.

Moglo bi te još zanimati:Komentiraj