‘Wrong Turn 4: Bloody Beginnings’ | Žuti titl

‘Wrong Turn 4: Bloody Beginnings’

PlesKlanje, sranje i seks – četvrti put.

‘Wrong Turn’ se kao serijal uvijek kretao negdje između B i C lige – nikad toliko dobar kao, recimo, ‘Final Destination’, ali uvijek zabavniji od smeća zvanog ‘Saw’, dakle taman negdje između mainstreama i eksploatacije, sranja i uredno poslaganog klanja.

Četvrti nastavak, u osnovi i prequel (sve što jedna franšiza treba za legitimitet jest više od tri dijela i prequel! I eto ga!), donosi upravo to – red sranja i red klanja, tj. zbirku amaterski snimljenog pretjerivanja koje je zabavno onda kad se posve pusti s lanca, a iznimno dosadno između scena goretastičnog masakriranja, tj. kada se ne dešava praktički ništa osim klasične štorije o mladim i napaljenim studentima na relaksaciji u napuštenom sanatoriju kojim vladaju pomahnitali rednek-mutanti-kanibali.

No ima gorea, ima i pregršt seksa u raznim kombinacijama pa je rezultat, kad mu pribrojite grozomorno lošu glumu, jadnu režiju i solidnu mješavinu CGI-ja i prostetike, prava moderna eksploatacija horora i komedije, jeftina, umjereno zabavna i vrijedna gledanja samo ako pratite serijal koji nikada nije bio sjajan i originalan, ali nas to nikada nije sprječavalo da sa zanimanjem gledamo svaki novi nastavak, ma koliko debilan bio.

I još malo plesa

Kraj plesne točke

 

 

 

 

 

 

Velimir
Čarobnjak pisane riječi, džedaj verbalne komunikacije i renesansni čovjek koji štuje sve od japanske eksploatacije do Chucka Norrisa.

Moglo bi te još zanimati:Komentiraj