‘Zombie Honeymoon’ (2004) | Žuti titl

‘Zombie Honeymoon’ (2004)

Loš ručak
Loš ručak

Romantični zombiji.

Zapravo, dosta gledljiv ako uzmemo u obzir da sam si uzeo dugi odmor od niskobudžetnih indie horor filmova, iz jednostavnog razloga što se novi pojavljuju na dnevnoj bazi, a svega je jedan od deset tek gledljiv. ‘Zombie Honeymoon’ pripada onoj eri u kojoj jeftine digitalke i sobna produkcija još nisu posve zatrpale DVD scenu, a rezultat je prilično gledljiv, suvislo režiran i tak to, ono, liči na nešto.

Nakon dosta sporog početka, priča se malo zahuktava – mladi bračni par na medenom mjesecu doživi ‘omanju’ katastrofu, kada nepoznati muškarac izriga crnu smjesu u usta mladoženje koji se sunčao na plaži. Mladoženja potom umre, ali oživi u bolnici. I od tada više nije isti…

Umjerena zabava počinje tek nakon pola sata pokušaja razvoja kakve-takve drame, tj. onda kada dražesna žena pronađe svog supruga kako u kadi glođe crijeva debelog džogera iz susjedstva, a potom slijedi zadovoljavanje gladi okolo naokolo. Gledljivo, iako je, uz malo više gorea i ideja, moglo biti i jako dobro.

Strašni zombiiiii
Strašni zombiiiii
Poljubac smrti
Poljubac smrti

Image

Velimir
Čarobnjak pisane riječi, džedaj verbalne komunikacije i renesansni čovjek koji štuje sve od japanske eksploatacije do Chucka Norrisa.

Moglo bi te još zanimati:Komentiraj