‘Wet Dreams 2’ (2005.) | Žuti titl

‘Wet Dreams 2’ (2005.)

ImageOvdje se krije jedan od ponajboljih toplih i hladnih obroka na filmu: Nakon što joj je prekinuo samozadovoljavanje pod tušem, mislivši da mu kćer sere dok se tušira, otac naše glavne školarke upada u njezinu sobu taman kada je mala odlučila dalje istraživati čari seksa, navlačeći kondom na veliki krastavac. Ona kondom skine na vrijeme i sakrije u vlastita usta, a stari pojede krastavac, misleći da je premazan sezamovim uljem… Dobrodošli u modernu korejsku teen komediju!


Američke tinejdžerske komedije u posljednjih su nekoliko godina pripremile teren za ovakvo stanje stvari, no Koreja tek prolazi kroz reneseansu ‘neukusnog humora’ za mlade, štancajući hitove prilično oscilirajuće kvalitete.


‘Wet Dreams’ napola je genijalan, napola prestupidan izdanak upravo tog popularnog vala moderne korejske teen komedije (‘Sex Is Zero’, ‘My Sassy Girl’…), a ovaj nastavak prvog uspjeha iz 2002. godine poslastica je za sve koji vole fart jokes, ništa drugo nego film o mladom profesoru tjelesnog koji prdi kad dobije erekciju!


Pa tijekom sto minuta susreće lijepe tinejdžerice, napali se i – prdi. Glasno, u raznim varijacijama, dok se djevica i razredna kuja bore za to koja će ga prva poševiti… Zanimljiv recept za spajanje ‘seksualnog odgoja’ i fora s prdenjem i sranjem, s nešto antologijske minutaže.


ImageImage

Velimir
Čarobnjak pisane riječi, džedaj verbalne komunikacije i renesansni čovjek koji štuje sve od japanske eksploatacije do Chucka Norrisa.

Moglo bi te još zanimati:

 • ‘Zombie Genocide’ (1993.)‘Zombie Genocide’ (1993.)
  'Mama! Mama! Ja hoću biti Romero!' '...A ispadoh Schnaas!' :) 65 minuta prvog i za sada (...
 • ‘VHS 2’ (2013)‘VHS 2’ (2013)
  Nastavak s Garethom 'The Raid' Evansom i Eduardom 'The Blair Witch Project' Sanchezom iza kam...
 • ‘Waru’ (2006)‘Waru’ (2006)
  Waru! Takashi Miike, Ryo Ishibashi, Sho Aikawa i njegova bumerang katana! Dvije godine sa...
 • ‘Vertige’ (2009)‘Vertige’ (2009)
  Ruka ruku mijeHrvati kolju francuske turiste na Risnjaku! Ou da! Sve ono što inače rade amer...
 • ‘Virus’ (1980)‘Virus’ (1980)
  "Life is wonderful" DVD ovitak Na što asocira film naslova "Virus"? Većinu vjerojatno na fi...
 • ‘War’ (2007)‘War’ (2007)
  It's war!Kad narastem bit ću Jason Statham. Naš najdraži zapadnjački akcijski heroj...


Komentiraj