‘Wonder Women’ (1973) | Žuti titl

‘Wonder Women’ (1973)

Čudesna žena

Čudesna žena

Čovjek se s vremenom mora podsjetiti na to koliko su lude bile te lude sedamdesete.

Čak i u ovoj ranijoj, nevinijoj fazi. Samo tada mogao je nastati ovakav film, čiju magiju ne može rekreirati niti jedan post-tarantinovski moderni hommage – čisti komad eksploatacije iz danas već davne 1973. godine, s naglaskom na postavu iz softcore magazina, psihodelični jazzy funk, trashy glumu i nauljena tijela nabijena u badiće. Uz pokoju borbu pijetlova, djecu ubojice, podvodne sise. čudovišta i kung fu fajting.

‘Wonder Women’ ste možda gledali i kao ‘The Deadly And The Bautiful’, ‘Chinese Puzzle’ i ‘Women of Transplant Island’, no kako god da ga zvali, u paketu je isti komad ludila – snimana na Filipinima, priča nas vodi u razigrani i razuzdani svijet Dr. Tsu (Nancy Kwan), doktorice koja uz pomoć vojske opakih žena otima najbolje svjetske sportaše, ne bi li dijelove njihovih tijela prodavala bolesnim bogatašima. Na put im staje Mike Harber, nadrkani istražitelj dlakavih prsa, ravno sa stranica Luna i Hejzija.

Sve najbolje na jednom mjestu, dakle.

Čudesni muškarac

Čudesni muškarac

Čudesne ljepote podmorja

Čudesne ljepote podmorja

Velimir
Čarobnjak pisane riječi, džedaj verbalne komunikacije i renesansni čovjek koji štuje sve od japanske eksploatacije do Chucka Norrisa.

Moglo bi te još zanimati:Komentiraj