‘Zombies On A Plane’ (2007) | Žuti titl

‘Zombies On A Plane’ (2007)

Film prepun ljepote
Film prepun ljepote

Ma kakve zmije – zombiji su u avionu!

Nisam gledao 'Snakes On A Plane' (jednostavno se ne mogu natjerati), ali oni koji jesu kažu da je avionska avantura Samuela L. Jacksona debelo inferiorna ovome, tj. da su upravo 'Zombiji' sve što 'Zmije' nisu – zabavni, napeti i krvavi moderni leteći horor masterpis!

'Zombies On A Plane' zapravo i nije pravi naziv ovog filma, već 'Plane Dead', što je ime kojim je projekt krenuo u produkciju prije nego su 'Zmije' obilježile povijest B-retromanije, ali je izbor same radnje – najjednostavnije rečeno: zombiji u avionu! – saživio sa svojim alternativnim imenom i (zasluženo) postao nešto poznatijim nego što bi to bio da nije bilo daleko razvikanijih zmijurina.

U svakom slučaju, ovo je prava bomba u kojoj američka vojska putničkim avionom prevozi svoj novi eksperiment, zombi-virusom zaražene ljude. Avion upada u oluju i zombiji ustaju pa počinju napadati putnike. Slijedi totalni masakr i apsolutni tulum – griženje, komadanje, pucačina, eksplozije, časna sestra s otkinutim nogama, leteća glava odvojena od tijela štapom za golf, kišobran nabijen kroz usta… Preporuka velika kao Boeing.

Helou!
Helou!
Buđenje
Buđenje

Image

Velimir
Čarobnjak pisane riječi, džedaj verbalne komunikacije i renesansni čovjek koji štuje sve od japanske eksploatacije do Chucka Norrisa.

Moglo bi te još zanimati:Komentiraj

Logiraj se preko: