Advertisement
LLOYD KAUFMAN DOLAZI NA FESTIVAL GROSSMANN! | Ispis |
Autor: Velimir   
04.06.2007

Lloyd Kaufman, ikona nezavisnog filma i čelnik najstarijeg i jedinog istinski nezavisnog filmskog studija na svijetu (Troma), dolazi na filmski festival u Sloveniju, gdje će održati tečaj snimanja niskobudžetnih filmova!

Lloyd Kaufman
Lloyd Kaufman
Grossmannov festival filma i vina i ove će se godine odžati u Ljutomeru (Slovenija), nedaleko od Zagreba, i to od 6. do 11. kolovoza 2007.

Glavna zvijezda trećeg po redu festivala bit će američki redatelj i glumac LLOYD KAUFMAN, koji će održati 'Make Your Own Damn Movie! The Master Class', svoj legendarni osmosatni tečaj snimanja niskobudžetnih filmova (DVD verziju tečaja predstavili smo ovdje).

Prijavnicu i uvjete prijave za tečaj, na koji su pozvani i svi zainteresirani stanovnici Hrvatske i okolice, pronaći ćete na web adresi www.grossmann.si, a dodatne informacije možete potražiti i na e-mailu: [email protected] ili na telefonima: 00386 41 380 517 / 00386 41 345 675

Kaufman, čovjek koji je utjecao na karijere Petera Jacksona, Quentina Tarantina i Sama Raimija, autor je klasika 'The Toxic Avenger' i čelnik studija Troma, kao i autor knjige 'Make Your Own Damn Movie!', što je ujedno i slogan ovogodišnjeg Grossmana. Kod njega je učio i Eli Roth, autor hitova 'Hostel' i 'Hostel 2'.

Na Grossmannu će se, uz poznate Kaufmanove filmove iz produkcije studija Troma, prikazati i njegov najnoviji redateljski uradak 'Poultrygeist: Night of The Chicken Dead', što će biti Europska premijera ove hvaljene horor-komedije.

Uskoro očekujte ostale novosti o festivalu Grossman, koji bi trebao ugostiti još velikih zvijezda nezavisnog filma!

Prijavnice za 'Master Class' možete skinuti ovdje ili, kao i ostale detalje o festivalu, potražiti na:

www.grossmann.si

Dodatan info o Tromi na: www.troma.com

Kako je bilo prošle godine na Grossmannu, pročitajte ovdje

Image
Komentari (4)Add Comment
...
napisao warlock, 11.06.2007. u 01:29 h
Ide li neko? smilies/grin.gif
...
napisao velimir, 11.06.2007. u 01:39 h
pa mi smo naravno tamo, ako bude sreće snimamo nešto s Kaufmanom, puštamo Pacijenta, nove trejlere, nova knjiga, itd. samo čujem da ti praviš probleme, navodno snimaš nešto zavelike pare pa ne možeš...? smilies/wink.gif ajde de, pa moraš ići...
...
napisao warlock, 12.06.2007. u 00:20 h
trudim se da dodjem,nemas pojma vece mi je zadovoljstvo raditi na low budget filmovima tu ti je veca sloboda druzenje,rad,zezanje smilies/grin.gif drzite mi palceve da pobegnem u Sloveniju smilies/cool.gif
...
napisao arminio, 12.06.2007. u 07:47 h
Hajde uguraj to u raspored pa da se konacno vidimo u zivo! smilies/smiley.gif

Napišite komentar
Morate biti prijavljeni da biste mogli poslati komentar. Molimo vas da se registrirate ukoliko nemate već otvoren korisnički račun.

busy
 
[ Na vrh stranice ]   

Prijava / registracija

Trenutni posjetitelji:

Gostiju online: 2

Kruh i mlijeko