'The Imp' (1996)

odabrao: Velimir

Zapakirana ka kulen
Zapakirana ka kulen
Hong Kong, erotika, triler i horor!

Doduše, seksa ima na bacanje, a horor treba tražiti povećalom, ali pretpostavljam da su ga tako nekako producenti i zamislili. Cat III ludilo, ovog puta s manje klanja, a više mjestimično zabavnih bu! forica te puuuno lijepih (silikonskih? nema veze...) sisa i vrućih scena seksa, u najrazličitijim kombinacijama.

Ovaj 'The Imp' nema nikakve veze s istoimenim taoističkim horor-klasikom iz 1981., u kojem smo pisali u ovogodišnjem riportu iz Udina, a koji je oduševio raju tijekom lijepe jutarnje projekcije. Ništa bolje od klanja sjekirom na prazan želudac. Ovaj 'Imp' ne bi oduševio na isti način, no ipak, riječ je o umjereno zabavnoj priči o novinarki, njezinoj sestri i prijateljima koji tijekom puta u Kinu završe u odmaralištu gdje se događaju čudne stvari, a ljudi nestaju, jedan po jedan.

Sve to podrazumijeva pokoju foru maznutu iz 'Shininga' i 'Psiha', bizarni mužjački ritual s pokušajem grupnog silovanja, bondage, psihopatkinju koja vitla satarom, kripla sa srpom, mumificirano dijete te jednog pomahnitalog transvestita koji misli da je doktor pa skalpelom i bakljom 'liječi' bolest 'pretjerane erotičnosti'.
Bizarno užiće
Bizarno užiće
Beeee!
Beeee!

Image


Facebook komentari
Komentari (0)add comment

Napišite komentar
Komentiranje je dozvoljeno samo registriranim članovima.

busy
 
This text will be replaced

Na mreži

Prije jedan tjedan
Makotoichi je postavio/la novi avatar. Stu 29
Prije 2 tjedana
Prije 3 tjedana
Marko je dodao/la novi video Srećko Stu 14
Prije 1 mjesec
Vedran je postavio/la novi avatar. Stu 10
 
zutititl