Advertisement
'Mission Hunter 2' (19??) | Ispis |
Autor: Arminio   
10.01.2006
Danas kuhamo još jednu old-school akcijadu iz Tajlanda.

- Potrebni sastojci:

VCD cover Uzmemo grupicu sastavljenu od živopisnih likova koju unajmi mlađahna cura radi potrage za njenim ocem kojeg je zatočio zli, ludi i urnebesno loše odglumljeni 'kralj' droge - general Jang, komada jedan, koji želi od njega izvući informaciju gdje je vrijedni legendarni zlatni kamen na kojem može basnoslovno zaraditi te razgranati svoje opako carstvo. Pripremiti 35 deka plemena crno ofarbanih divljaka koji, brbljajući još nerazumljiviji tajlandski od onog nerazumljivog koji govori ostatak ekipe, pokušavaju grupicu likvidirati. Obavezno dodamo i prstohvat legendarnog Panne Rittikraia u mini-ulozi zombija (!) koji kasapi sve što mu se nađe na putu te 3 kavske šalice Tonya Jaa kao Mohseaua, desne Jangove ruke, ludog, nepobjedivog borca i neprikosnovenog majstora gimnastičkih i borilačkih eskapada.
Pri izboru namirnica, vrlo je važno da Panna bude nešto stariji a Tony prilično mlad i da u ekipi pozitivaca obavezno bude i jedan bijelac, grmalj koji će na kraju spasiti društvo iz bezizlazne situacije.

- Priprema:

Ubacimo sve sastojke u čudnu šumu i dobro promiješamo te začinimo intenzivnom upotrebom slowmotiona, epske pucačine i megaeksplozija te raznoraznih tučnjava golim rukama i hladnim oružjem sa gramom mučenja užarenim metalom (ne previše - tek da se dobije aroma). Nakon što ste umiješali Pannu-zombija, obavezno dodati i par kapi gore sekvenci i obavezno veće količine ultranaivnosti koju možete dodati koliko želite kako bi se dodatno poboljšao okus.

Grupica mala ali brojna, laka ali moćna...Svašta tumara šumama Tajlanda...


Tony Jaa - bad 'mothafucka' guyĐeneral u elementu

Kuhati na laganoj vatri i miješati da ne zagori uz stalnu upotrebu tko zna odakle sve posuđenog soundtracka.
Specijalitet je gotov nakon otprilike 83 minute kuhanja kad naglo i naprasno završi bez ikakve špice osim brzinskog 'The End'.

- Posluživanje:

Poslužiti toplo, žestoko cropano na 4:3 na jako lošem VCDu. Kao prilog preporučujem prilično gramatički promašeni engleski titl. Salata po želji.

Repete poželjne!

Dobar tek!

Panna-zombie je gladanUraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!


'Haos!'Majstor cropanja widescreena u 4:3 '5. dan' demonstrira svoju tehniku...

Komentari (0)Add Comment

Napišite komentar
Morate biti prijavljeni da biste mogli poslati komentar. Molimo vas da se registrirate ukoliko nemate već otvoren korisnički račun.
busy
 
[ Na vrh stranice ]   

Prijava / registracija

Trenutni posjetitelji:

Gostiju online: 2

Kruh i mlijeko