Žutititloteka DVDshop

Žuti titl elita

Pristup omogućuje komentiranje članaka i s vremenom otvara mnoga skrivena i zatvorena vrata.





Zaboravili ste šifru?
Ako još nemate Korisnički račun, možete ga kreirati ovdje.

Trenutni posjetitelji:

Gostiju online: 2

Kruh i mlijeko

Advertisement

'Hercules In New York' (1970)
Autor: Velimir   
30.05.2006
ImageAj em Herkuliz, ze zon of Zus!

Jedan od uvjerljivo najgorih i najsmješnijih filmova svih vremena, Arnoldov prvi glumački pokušaj (u svakom smislu te riječi), sklepan nabrzaka, na vrhuncu Mr Universe karijere; Švarci je friški, bez trunke glumačkog iskustva i s naglaskom teškim koliko i njegov biceps & triceps zajedno. Ukratko – glumi kao sedativizirani sušeni bakalar nakon treće lobotomije. Ili još ukratkije – nešto briljantno!

'Hercules In New York' ne postoji iz nijednog drugog razloga osim da Schwarzenegger svakih nekoliko munuta skine majicu pa je tako riječ o filmu koji funkcionira (jedva) kao kolaž besmisleno sklepanih scena, s 'Jel me netko tražio?' humorom, napadnim silovanjem soundtracka sirtakijem i premisom idiotskijom od ičega što ste ikada gledali: Hercules odluči otputovati u New York gdje mlati mornare, jede perece, prevrće taksi na krov, bavi se atletikom, bari ženske, bori se s grizlijem (bolje rečeno prerađenim gorilinim kostimom sa studijskog skladišta) u parku, bavi se wrestlingom i body buildingom... Još da je na kraju postao guverner, čovjek bi pomislio da je gledao dokumentarac!

ImageImage
komentara (1)add
...
napisao: Ash
4.3.2007, 15:03
ovo je rijetko remek djelo i ima poruku kako je stvarno sve moguće...kad vidim da je od ovog filma krenuo dalje, došao do filmova/uloga koje su postalje vječne, te došao do guvernerskog mjesta....skidam mu kapu..

upiši komentar

Moraš se registrirati u Žuti titl klub da bi komentirao. U lijevom stupcu je opcija za registraciju.