Žutititloteka DVDshop

Žuti titl elita

Pristup omogućuje komentiranje članaka i s vremenom otvara mnoga skrivena i zatvorena vrata.





Zaboravili ste šifru?
Ako još nemate Korisnički račun, možete ga kreirati ovdje.

Trenutni posjetitelji:

Gostiju online: 8
Korisnika online: 1
  • jbtito

Kruh i mlijeko

Advertisement

'Zombies On A Plane' (2007)
Autor: Velimir   
13.04.2007

Film prepun ljepote
Film prepun ljepote
Ma kakve zmije – zombiji su u avionu!

Nisam gledao 'Snakes On A Plane' (jednostavno se ne mogu natjerati), ali oni koji jesu kažu da je avionska avantura Samuela L. Jacksona debelo inferiorna ovome, tj. da su upravo 'Zombiji' sve što 'Zmije' nisu – zabavni, napeti i krvavi moderni leteći horor masterpis!

'Zombies On A Plane' zapravo i nije pravi naziv ovog filma, već 'Plane Dead', što je ime kojim je projekt krenuo u produkciju prije nego su 'Zmije' obilježile povijest B-retromanije, ali je izbor same radnje – najjednostavnije rečeno: zombiji u avionu! – saživio sa svojim alternativnim imenom i (zasluženo) postao nešto poznatijim nego što bi to bio da nije bilo daleko razvikanijih zmijurina.

U svakom slučaju, ovo je prava bomba u kojoj američka vojska putničkim avionom prevozi svoj novi eksperiment, zombi-virusom zaražene ljude. Avion upada u oluju i zombiji ustaju pa počinju napadati putnike. Slijedi totalni masakr i apsolutni tulum – griženje, komadanje, pucačina, eksplozije, časna sestra s otkinutim nogama, leteća glava odvojena od tijela štapom za golf, kišobran nabijen kroz usta... Preporuka velika kao Boeing.

Helou!
Helou!
Buđenje
Buđenje

Image

komentara (0)add
upiši komentar

Moraš se registrirati u Žuti titl klub da bi komentirao. U lijevom stupcu je opcija za registraciju.