Žutititloteka DVDshop

Žuti titl elita

Pristup omogućuje komentiranje članaka i s vremenom otvara mnoga skrivena i zatvorena vrata.





Zaboravili ste šifru?
Ako još nemate Korisnički račun, možete ga kreirati ovdje.

Trenutni posjetitelji:

Gostiju online: 8
Korisnika online: 1
  • the wally don

Kruh i mlijeko

Advertisement

'On The Edge' (2006)
Autor: Velimir   
06.05.2007

Mačetom na protivnika
Mačetom na protivnika
Anthony Wong i ekipa u još jednom dizanju love na račun uspjeha 'Infernal Affairs'. Ali avaj, jako dobrom dizanju love...

Herman Yau u karijeri je režirao svašta – autor je nekih od najozloglašenijih Cat III klaiska, kakvi su nezaboravni 'Ebola Syndrome' i 'The Untold Story', a u novije vrijeme (točnije, 2007) snima i angažirane drame o prostituciji, kakva je 'Whispers And Moans', prikazana ove godine na festivalu u Udinama (nažalost, pokušali smo gledati katastrofalno loš VHS transfer u press roomu pa ne bih o tome kakav je film, jer smo, kako bi spriječili epileptične napade, morali ugasiti nakon dvadesetak minuta).

'On The Edge' njegova je mračna, mjestimično krvava krimi-drama o trijadama i policiji, zapravo o policajcu koji nakon osam godina života u mafiji pokušava izvesti povratak u normalni život, ali mu to jako teško polazi za rukom. Prošlost dvostrukog života prati ga u stopu i on jednostavno ne može bez uzbuđenja, prijatelja i djevojke koju je imao dok je glumio (glumio?) kriminalca.

Klasična saga o anderkaver murijaku kojem zadatak sjebe identitet, po receptu sirovo realistične drame, nakon koje se čovjek opet ozbiljno počne pitati postoje li na ulici uopće pravi pozitivci i pravi negativci?

Ništa nije kao prijeeee...
Ništa nije kao prijeeee...
Prljavo rublje je izvješeno
Prljavo rublje je izvješeno

Image

komentara (0)add
upiši komentar

Moraš se registrirati u Žuti titl klub da bi komentirao. U lijevom stupcu je opcija za registraciju.