Žutititloteka DVDshop

Žuti titl elita

Pristup omogućuje komentiranje članaka i s vremenom otvara mnoga skrivena i zatvorena vrata.





Zaboravili ste šifru?
Ako još nemate Korisnički račun, možete ga kreirati ovdje.

Trenutni posjetitelji:

Gostiju online: 10

Kruh i mlijeko

Advertisement

'Samurai Cop' (1989)
Autor: Velimir   
25.05.2007

Samurai Cop (lijevo)
Samurai Cop (lijevo)
Gluma, režija i budžet prosječnog 80's pornića susreću katane, uzije, azijske bande i tučnjave. Rezultat – bez sumnje jedan od najgorih filmova svih vremena!

Snimljeno kao da ga je režirao slijepac, montirano lijevom nogom i odglumljeno kao Bore Lee. S retardiranim dubbingom koji podsjeća na parodiju. Ukratko – tipična akcijska 80's Žnj-produkcija!

Apsolutno svaki mogući kliše izveden je katastrofalno – šaljivi crni partner, urlajući šef, hladnokrvni kiler i hrpa rasističkog humora. Onda kada nije u klišeju, odlazi u domenu totalno nevjerojatnog, primjerice kada medicinska sestra na ulazu u bolničku sobu susretne našeg junaka i prvo što mu kaže jest: želiš li me jebati? Zapravo, da mi se dočepati nekako cijelog scenarija, mislim da bi to bilo jedno od najduhovitijih štiva ikada napisanih u formi dijaloga!

Joe Marshall, tzv. Samurai Cop (neopisivo očajan Matt Hannon) bori se protiv bande Katana (!) i izgleda kao mladi Fabio s rasponom emocija voštane figure, koji ne samo da ne zna borilačke vještine nego su mu fajtovi koreografirani i snimljeni kao loša barska tučnjava. Uz vidno ubrzano mačevanje i nekoliko uistinu neopisivo loših stuntova.

Sve skupa urnebesno loše, zapravo toliko urnebesno i toliko loše da se uopće ne može prepričati. Apsolutno esencijalni materijal za svaki dobar tulum!

Ima i rezanja ruku
Ima i rezanja ruku
Dobre strane ovog filma
Dobre strane ovog filma

Image

komentara (0)add
upiši komentar

Moraš se registrirati u Žuti titl klub da bi komentirao. U lijevom stupcu je opcija za registraciju.