Milan Todorović: ‘Srpska država ne voli horor filmove’ | Žuti titl

Milan Todorović: ‘Srpska država ne voli horor filmove’

'Zona mrtvih'
‘Zona mrtvih’

Film će imati svjetsku premijeru na FEST-u 22. 2. Zatim kreće distribucija u Srbiji. Američka kompanija EPIC PICTURES je zastupnik 'Zone mrtvih' na svjetskom tržištu i oni će prodavati film u cijelom svijetu. Za teritorij SAD-a su već zainteresirane neke velike i poznate distributerske kuće! S obzirom da je film srpsko-talijansko-španjolska koprodukcija, u tim zemljama će sigurno biti distribuiran. Štoviše, u španjolskim kinima će ići sa 75 kopija! Što je nezabilježeno za neki film odavde.
(…)
Loris i Englund su surađivali na više filmova i dugo se poznaju. Upravo je završeno snimanje filma 'Sinner', koji je producirao Loris, a u kojem glavnu ulogu igra Englund. Trenutno pripremaju još dva zajednička projekta, od kojih je jedan 'Noćni plen', srpski slasher horor, koji je po mojoj zamisli napisao Konjević, a zajedno ćemo ga režirati. Za Englunda smo napisali ulogu pravoslavnog svećenika koji kreće u obračun s krvožednim vampirima u Deliblatskoj pješčari.

Cijeli intervju s redateljem 'Zone mrtvih' pročitajte ovdje.

Velimir
Čarobnjak pisane riječi, džedaj verbalne komunikacije i renesansni čovjek koji štuje sve od japanske eksploatacije do Chucka Norrisa.

Moglo bi te još zanimati:Komentiraj

Logiraj se preko: