Udine Far East Film Festival 9 | Žuti titl

Udine Far East Film Festival 9

Službeni plakat za FEFF9
Službeni plakat za FEFF9

I ove godine idemo u Udine – ako ste se konačno odlučili maknuti dupe i skoknuti do najbolje fešte azijskog filma današnjice, udaljene svega nekoliko sati vožnje od Zagreba, znajte da nećete zažaliti.

Osim retrospektive radova Patricka Tama, starog kralja Hong Konga i učitelja Wong Kar Waija (Tam će se osobno pojaviti na festivalu!), program je ponovo nakrcan pravim draguljima.

Jako puno njih već smo gledali i pisali o njima upravo na ovim stranicama, ali bit će ih itekako veliki gušt pogledati opet na velikom platnu. S druge strane, neki filmovi čiste su premijere, a i ove godine očekuju se vrući naslovi iz Kine, Hong Konga, Koreje, Japana, Filipina, Tajlanda, Tajvana…

Kad se vratimo javimo vam kako je bilo, a vi proučite cijeli program na službenim stranicama festivala i zapamtite: još ima vremena da sjednete u auto i pogledate ekskluzivnu azijsku filmsku ponudu u savršenom ambijentu!


Službene stranice, informacije, program…

 

Velimir
Čarobnjak pisane riječi, džedaj verbalne komunikacije i renesansni čovjek koji štuje sve od japanske eksploatacije do Chucka Norrisa.Komentiraj

Logiraj se preko: