Trailer za ‘Phobos’ (2010) | Žuti titl

Trailer za ‘Phobos’ (2010)

ImageMalo ruske jeze! Producenti su opako gladni internacionalne distribucije pa su ‘Phobos’ krenuli odmah promovirati s engleskim titlovima. Iako na prvu djeluje kao još jedan u nizu tinejdžerskih slashera u podzemnim tunelima / napuštenoj hali kojom tamani neki koljač pa se mic-po-mic otkrivaju razlozi i pozadina njegovog/njenog ludila, izgleda da su tovariši u mrak sakrili nešto nadnaravnije. Bravo majstori (ako su internetska naklapanja točna)! Vizualno izgleda vrlo impresivno i svakako im želimo puno sreće u osvajanju svijeta nakon skore premijere krajem ožujka. A o čemu se zapravo radi?

Phobos je klub smješten u napušteni podzemni bunker, a idealno je skrovište za studentske tulume u vruće ljetne noći. Umjesto ludog partyja, zatvaranjem glomaznih vrata počinje zlo.

Malo ruske jeze! Producenti su opako gladni internacionalne distribucije pa su ‘Phobos’ krenuli odmah promovirati s engleskim titlovima. Iako na prvu djeluje kao još jedan u nizu tinejdžerskih slashera u podzemnim tunelima / napuštenoj hali kojom tamani neki koljač pa se mic-po-mic otkrivaju razlozi i pozadina njegovog/njenog ludila, izgleda da su tovariši u mrak sakrili nešto nadnaravnije. Bravo majstori (ako su internetska naklapanja točna)! Vizualno izgleda vrlo impresivno i svakako im želimo puno sreće u osvajanju svijeta nakon skore premijere krajem ožujka. A o čemu se zapravo radi?

Phobos je klub smješten u napušteni podzemni bunker, a idealno je skrovište za studentske tulume u vruće ljetne noći. Umjesto ludog partyja, zatvaranjem glomaznih vrata počinje zlo.Image

Marko
Televizijsko-filmski entuzijast i lovac na višak vremena.

Moglo bi te još zanimati:Komentiraj

Logiraj se preko: