Advertisement
Udine Far East Film Festival 9 | Ispis |
Autor: Velimir   
19.04.2007

Službeni plakat za FEFF9
Službeni plakat za FEFF9
I ove godine idemo u Udine – ako ste se konačno odlučili maknuti dupe i skoknuti do najbolje fešte azijskog filma današnjice, udaljene svega nekoliko sati vožnje od Zagreba, znajte da nećete zažaliti.

Osim retrospektive radova Patricka Tama, starog kralja Hong Konga i učitelja Wong Kar Waija (Tam će se osobno pojaviti na festivalu!), program je ponovo nakrcan pravim draguljima.

Jako puno njih već smo gledali i pisali o njima upravo na ovim stranicama, ali bit će ih itekako veliki gušt pogledati opet na velikom platnu. S druge strane, neki filmovi čiste su premijere, a i ove godine očekuju se vrući naslovi iz Kine, Hong Konga, Koreje, Japana, Filipina, Tajlanda, Tajvana...

Kad se vratimo javimo vam kako je bilo, a vi proučite cijeli program na službenim stranicama festivala i zapamtite: još ima vremena da sjednete u auto i pogledate ekskluzivnu azijsku filmsku ponudu u savršenom ambijentu!

Službene stranice, informacije, program...
 

Komentari (0)Add Comment

Napišite komentar
Morate biti prijavljeni da biste mogli poslati komentar. Molimo vas da se registrirate ukoliko nemate već otvoren korisnički račun.

busy
 
[ Na vrh stranice ]   

Prijava / registracija

Trenutni posjetitelji:

Gostiju online: 2

Kruh i mlijeko