Advertisement
Produkcija Žutog titla na POOL FILM FESTU | Ispis |
Autor: Arminio   
28.05.2007
ImageTreći ivanić-gradski POOL FILM FEST, festival dokumentarnog, igranog i animiranog filma sa vjerojatno najoriginalnijim mjestom održavanja - bazenom, ove godine donosi remek djela kao što su "Taste of Tea", "Hidden Blade" i hrvatsku premijeru novog filma Darrena Aronofskog "The Fountain". Prikazat će se i nekoliko domaćih i stranih kratkometražnih i srednjemetražnih naslova među kojima su se našli i neki od radova iz naše produkcije. Tako će biti prikazani žutotitlovski promo-clipovi "Condor Peasant vs Venom Triad", "Death Comes From The Cheka", eksperimentalna horor komedija :) "Pacijent vs. reketari iz pakla" (trailer možete vidjeti ovdje), SF teaser za "Condor Peasant vs Attack Of The Killer Zombie Garden Dwarfs From Space"...

Festival se održava 01. 02. i 03. lipnja u Ivanić-Gradu a za cjelovit program, mjesta projekcija i satnicu, posjetite službene stranice festivala.

Vidimo se u Ivaniću!
Image
Komentari (0)Add Comment

Napišite komentar
Morate biti prijavljeni da biste mogli poslati komentar. Molimo vas da se registrirate ukoliko nemate već otvoren korisnički račun.
busy
 
[ Na vrh stranice ]   

Prijava / registracija

Trenutni posjetitelji:

Gostiju online: 3

Kruh i mlijeko