Forum Žutog titla - Početna
Autor/ica Poruka

<  Kauboji, akcioni i rimejkovi  ~  Ninja (2009)

Dragonrage
Postano: 7 svi 2009 09:53 Citirajte i odgovorite
Ninje su uvijek bile popularne...posebice tamo 70-ih i 80-ih godina kada je snimljeno bezbroj Ninja filmova. Široj publici je sigurno najpoznatiji serijal "Američki Ninja" sa Michaelom Dudikoffom, no valja svakako spomenuti i legendu ninja filmova, Sho Kosugia koji se pojavio u gotovo svim ninja filmovima snimljenima u 80-ima (ako ne vjerujete meni...uvjerite se ovdje LOL - LINK). No, u posljednjih 10-20-ak godina nije snimljen gotovo ni jedan ninja film...barem koliko ja pamtim, a možda se i varam. U svakom slučaju, ako je i snimljen, očito nije vrijedan spomena jer bi u protivnom bio naširoko poznat. No, sve to bi se moglo promjeniti ovim filmom, "Ninja" u režiji Isaaca Florentinea, redatelja koji je jako dobar u snimanju i koreografiranu borilačkih sekvenci iako su mu filmovi tek B/trash akcijska zabava...vidi "Bridge of Dragons", "Undisputed II: Last Man Standing" te "The Shepherd: Border Patrol" koji je najlošiji od ova tri. Dudikoffa će ovoga puta zamjeniti mladi fajter Scott Adkins, za kojeg bi se s obzirom na njegove fizičke mogućnosti moglo reći da on uistinu i je ninja...pogledajte samo njegov show reel pa će te se i sami uvjeriti u to - LINK. Lik je ko jebeni Tony Jaa, samo što je bijelac...LOL. Uglavnom...ovih dana se napokon pojavio i trailer...i izgleda zaista izvrsno...kao neki 80-os ninja film. S tim da treba uzeti u obzir da su efekti još navodno u procesu finaliziranja...a tu je još i pregršt drugih informacija...u nastavku posta....

IMDB

Official site

TRAILER

RADNJA
Citat:
A westerner named Casey, studying Ninjutsu in Japan, is asked by the Sensei to return to New York to protect the legendary Yoroi Bitsu, an armored chest that contains the weapons of the last Koga Ninja.

SLIKE

Postano: 13 svi 2009 02:36 Citirajte i odgovorite
Evo jedan dvominutni clip iz filma...fajt na krovu zgrade. Djeluje pomalo stripovski, što je pohvalno...ali sam kraj LOL...Batman Begins WTF hehe... Laughing

Rooftop Fight

Postano: 13 svi 2009 05:33 Citirajte i odgovorite
dobar fajt upropašten klasičnom boljkom nove niskobudžetne produkcije - iritantno napadnom glazbom i lošim soundom.
stripovska aura je super. Smile

------------

God is an imaginary friend for adults.
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Posjetite Web stranice
Dragonrage
Postano: 25 svi 2009 11:30 Citirajte i odgovorite
TRAILER 2

Postano: 15 srp 2009 02:47 Citirajte i odgovorite
IMO, ovo izgleda izvrsno za jedan niskobudžetni film u pogledu akcije...very cool

Subway Fight

Postano: 4 pro 2009 03:54 Citirajte i odgovorite
Ninja 4/5 - TRAILER
Znam da se mnogi neče složiti samnom, ali meni osobno je ovo bilo zvrsno, taman ono što sam očekivao! Mislim, da se razumijemo...radi se o B filmu, priča je veoma jednostavna, puna klišeja, karakterizacije nema, a gluma je onako, prosjek...OK, al prosjek. Ali akcija...ajme majko...tako dobre šore nisam vidio još od Ong Baka. Zapravo...kad malo bolje razmislim...ovaj film je dosta sličan Ong Baku. Naime...oba filma imaju ultra jednostavnu priču (u Ong Baku neki likovi ukradu budinu glavu pa gl. junak ide vratiti tu glavu i pri tome šora sve koji mu se nađu na putu, dok u Ninji tamo neki lik želi ukrasti Yoroi Bitsu (kovčeg sa Ninja opremom), a gl. junak ga kroz cijeli film želi spriječiti u tome).
Ono što je mene najviše iznenadilo kod ovog filma je razina produkcije., naime film unatoč tome što je jednim dobirm dijelom snimljen u Bugarskoj, kao i većina DTV B filmova, uopće ne izgleda kao da je snimljen u Bugarskoj, i uopće ne djeluje kao low budget film poput novijih Seagalovih uradaka koji se također štancaju u Bugarskoj. Izvrsna forografija, izvrsna režija, mnogo akcije, mnogo krvi, bez žica, bez CGI efekata (izuzev korištenja green screena da bi se što bolje dočarao New York i CGI krvi, ali to izgleda jako dobri, i zapravo pridonosi malo strpovskom/anime doživljaju)...pomalo me čak podsjetio na stare Bruce Lee/Ninja/Samurai filmove...
Jedino što mi se nije svidjelo u filmu, sad će zvučati smiješno, su slova na uvodnoj špici, djelovala su jeftino ( i to je bila jedina stvra koja je izgledala jeftino), te zoomovi kod nekih fajtova...bili su nepotrebni.

Sve u svemu, za ono što film je, a to je jednostavna ali nabrijana martial arts zabava...film je gotovo pa odličan, ako se mene pita najbolji DTV film koji sam gledao ove godine. Oni koji traže neš ozbiljnije...nek produže dalje.

Postano: 10 pro 2009 07:07 Citirajte i odgovorite
Ninje su u modi!

http://www.empireonline.com/news/story.asp?NID=26485

------------

God is an imaginary friend for adults.
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Posjetite Web stranice
Gorilla Gringo
Postano: 11 pro 2009 03:56 Citirajte i odgovorite
love them high-tech ninjas! Cool

jel se meni cini il su neke scene fajta animirane, kao cutscene u igricama?
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
Warlock
Postano: 28 pro 2009 02:24 Citirajte i odgovorite
kad ce vec pojaviti ne mogu docekati Very Happy .. kod nas najavlili ninja assasin u kinima..datum je prosao nema ga vec dugo kao da su film potpuno zaboravili Crying or Very sad
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku

Prethodni postovi:  

Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.
Započnite novu temu

Forum(o)Bir:  

Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati vaše postove.
Ne možete izbrisati vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.