Advertisement

'Dasepo Naughty Girls' (2006)

odabrao: Velimir
04. 10. 2006.

Prijateljice
Prijateljice
Srednjoškolska komedija koja započinje scenom na satu ateizma u školi u kojoj je profesor morao uzeti bolovanje zbog sifilisa koji je pokupio seksajući se s tinejdžerskom kurvom?

Nakon čega dotična djevojka skače kroz prozor, dok ostatak razreda odlazi kod liječnika, izuzev dječaka koji ništa ne može poševiti, jer ima samo jedno oko? Veliko, posred čela? O da. Koreja u svom najluđem izdanju. 'Dasepo Naughty Girls', bizarno se zove imenom tvojim!

Ovo je brutalna, brutalna satira korejskog društva i zbirka prekrasnog ludila, prepuna prelijepih djevojaka i posve nepovezanih, predivno 'dizajniranih' apsurdnih epizoda koje su zapravo izravna adaptacija iznimno popularnog istoimenog Internet stripa ('Dasepo sonyo'). U kojoj nikada ne znate što će vas sljedeće snaći...

Ravnatelj u procesu transformacije
Ravnatelj u procesu transformacije
Uživanje u čarima spankinga
Uživanje u čarima spankinga


Drkanje kao oružje protiv velikog zelenog čudovišta koje iz kose baca žetone za instant nevinost (ulaze djevojkama u vagine i pretvaraju ih u šmokljane), prđenje po zbirci irske poezije, majka koja se bavi piramidalnim marketingom za firmu koja proizvodi piramide, učitelj koji se zbog osjećaja neuspjeha u ulijevanju nacionalnog ponosa svojim učenicima uz pomoć učenica samokažnjava spankingom, 'transseksualni' cybersex sina i oca (ne pitajte!), karaoke song o učeničkoj razmjeni sa Švicarskom, djevojka s penisom i sredovječni muškarac koji se oblači u školarku i prdi u krevetu s maloljetnom prostitutkom na čijim se leđima vječno nalazi siva lutka nazvana Siromaštvo.

 I još puno toga što uopće ne znam kako bih prepričao.

Da netko u hrvatskoj preda ovakav scenarij producentima, vjerojatno bi ga hospitalizirali. U Koreji, on je rezultirao pristojnobudžetnim modernim kult klasikom. Divota, ukratko.

Kiklop
Kiklop
Cybersex
Cybersex

Image

 Komentari (3)

ovo je jedan od slađih filmova koje sam gledala. uključijući citizen dog :D. i svi su tako lijepi :o.
25.12.2009. u 10:17 h

Zgodan ti diler :D ovaj dobar :D
26.12.2009. u 00:39 h

zgodan i opasan :P
26.12.2009. u 17:02 h

Napišite komentar
Morate biti prijavljeni da biste mogli poslati komentar. Molimo vas da se registrirate ukoliko nemate već otvoren korisnički račun.
busy
 
Advertisement
Žuti titl