head-bg-24.jpg
Online kino - postani član i gledaj cijele filmove


'Gore From Outer Space' (2001)

Mi smo u kući, buraz
Mi smo u kući, buraz
Sjećate se 'Crazy Lips'? E pa – ovo je od istog čovjeka!

Nažalost, ne toliko lud kao prethodnik Hirohishe Sasakija, kao i s iznenađujućim odsustvom gorea i svemiraca, unatoč naslovu. OK, svemirci imaju ljudsko obličje, ali...

Miks je standardan i očekivan svima koji su gledali 'Crazy Lips' – i ovaj, iako nešto lošiji, počinje kao svojevrsni nastavak s bezglavim ljudima, FBI-jem i ludim ženskim medijem, uz puno neukusnog i offbeat humora, a (opet) završava kao raspojasana kung fu akcijada, s fantastičnim koreografijama borbi koje su (opet) radili majstori iz Hong Konga.

Raspjevana heroina
Raspjevana heroina
Zatvorska buna
Zatvorska buna


Plus: Kiyoshi Kurosawa ima cameo! Kako je on dospio ovdje, nemam pojma, ali takve sitnice su ono što ovaj film čini gledljivim, za razliku od nakrcanije, urnebesno uvredljive i nekontrolirane anarhije spomenutog prethodnika.

Srećom, 'sitnica' ima dosta za propisnu zabavu – od žene koja piša u grmlju jer u kući svemiraca ne može pronaći WC preko napaljenog ginekologa u svijetu politike i lutke iz svemira pa sve do leteće kuće, pjevanja i zatvorske pobune s ispaljivanjem metka prstima.

Kiyoshi Kurosawa
Kiyoshi Kurosawa
Wtf?!
Wtf?!

Image
Komentari (1)add comment

Makotoichi said:

...
kako ovo nisam prije vidio..
istina, nije kao Crazy Lips ali meni je dosta samo vidjet opet Lucy.. :)
23.03.2010. u 08:41 h

Napišite komentar
smaller | bigger

security image
Upišite prikazane znakove


busy
 
Kaufen Sie Medikamente und Viagra online ohne Rezept.