head-bg8.jpg

DVD tjedna

Poultrygeist - Night Of The Chicken Dead

Polutrygeist - Eggs-Clusive 3-Disc Collector's Edition - DVD tjedna na Žutom titlu POULTRYGEIST - NIGHT OF THE CHICKEN DEAD

Do sada najluksuznije Tromino DVD izdanje - trostruki DVD spektakl "Poultrygeist"!

3 diska u digipack pakiranju (za one koji ne znaju - ono što se otvara kao knjiga :) ), i sve skupa u prekrasnoj kartonskoj futroli donose film u... Muzika tuš! ANAMORPHIC WIDESCREEN formatu! Koliko znamo, ovo je prvi Tromin anamorphic WS DVD! Povijesno!
Uz film, tu je drugi DVD krcat dodacima: making off, izbačene scene, easter eggs (naravno - uobičajeno za Tromu a u ovom slučaju još i tematski prikladno da prikladnije ne može |o) )... Ne znam samo ima li nas igdje među dodacima jer Kaufman je u Sloveniji nakon projekcije na Grossmannu svojom kamerom zabilježio naše i više nego pozitivne reakcije pa je sve moguće :).
Treći DVD je famozni Kara-YOLK-e - disk sa songovima namjenjen karaoke partijima koji smo već dobili od Lloyda osobno.
Dakle, trk u nabavku ovog do sada najboljeg Troming filma na do sada najluksuznijem Trominom DVD izdanju. I to što prije jer u opticaju je samo 15000 kopija! Svaki DVD je numeriran - moj primjerak je #3310. Koji je vaš? :)
Image
 

'3 Dev Adam aka Turski Spiderman' (01.-08.03.07.)

3 Dev Adam - DVD tjedna na Žutom titlu
'3 DEV ADAM' (1973)

Još jedan "mislili smo da neće nikad...", ali eto! Dogodilo se!

Klasici turskog pop filma konačno dolaze na tržište sa titlovima i pristojne kvalitete slike i zvuka! Zahvaljujući maloj tvrtki 'Onar Films' koja funkcionira više na principu čistog entuzijazma nego na principu ekonomske računice, imate priliku pogledati nekoliko udarnih naslova među kojima je i famozni '3 Dev Adam' (poznatiji kao 'Turski Spiderman') o kojem smo već pisali. A kako se na stranici 'Onar Filmsa' može pročitati, u pripremi je i 'Turski Superman' a i još raznih iznenađenja!
Image
 

'Exiled' (05.-12.02.07.)

Exiled - DVD tjedna na Žutom titlu
'EXILED' (2006)

"Ups - Johnnie To did it again!"

Reče Velimir u svom osvrtu na još jedan Toov masterpis, po izboru Žutog titla čak jednog od najboljih filmova protekle 2006.

A evo i DVD izdanja kakvo se samo poželjeti može - sa još jednim Toovim remek-djelom i ostalom dodatnom DVD "opremom".
Image
 

'Santa's Slay' (01.-08.12.06.)

Santa's Slay - DVD tjedna na Žutom titlu
'SANTA'S SLAY' (2005)

Pahuljice padajte meke i guste, na široke ceste i stazice puste,
jer već se bliži onaj čas, kad nama dođe Djedaa
a aAAARGH!

Ho! Ho! Ho! Stižu nam blagdani i bjelobradi čičica! Ali u malo drugačijem izdanju... Naime, legendarni Djed Mraz, Božićnjak ili kako god vam drago, više nije darežljivi bjelobradi punašni simpatični dobričina! Naime, tisućugodišnja izgubljena oklada natjerala ga je da Božićnih dana svake godine nesebično dijeli poklone, izigrava dobrog djedicu i ispunjava želje velikima i malima. Ali neće majci više! Jer tisuću godina je prošlo i vrijeme je za osvetu! Krvavu!
Ako ste propustili prošlogodišnju (2005) hrvatsku božićnu ponoćnu TV premijeru ovog bisera opake brutalne i bizarne Božićne horror komedije, ne propustite ove godine nabaviti odličan DVD, koncipiran poput božićne čestitke i krcat poklonima "iza kamere". POZOR - nije za djecu! :)
Ho! Ho! Ho!
Image
 

'Žuti titl promo' (11.-18.10.06.)

Žuti titl promo - DVD tjedna na Žutom titlu
Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript

9 minuta filmova
103 minuta dodataka

Omjer kakav se ne pamti u bogatoj (he, he) produkciji hrvatskih DVD naslova! A i šire! Raskošna hollywoodska produkcija, superskupi specijalni efekti, vrhunski glumci i dodaci iz snova ili TROMAtizirana superbrza gerilska no-budget produkcija provokativnih kratkih promo filmova i dodaci iz snova? Saznajte sami nabavivši ovaj prvi promotivni DVD uradak ekipe Žutog titla.

Informacije na Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript
Image
 

'Make Your Own Damn Movie!' (28.09.-05.10.06.)

Make Your Own Damn Movie! - DVD tjedna na Žutom titlu
'MAKE YOUR OWN DAMN MOVIE!' (2005)

Priča duga preko 30 godina ispričana u 12-tak sati na 5 DVD-a kroz malo već viđenog ("Farts Of Darkness", "Apocalypse Soon", "All The Love You Cannes!"...), malo učenja na greškama ("Battle Of Love's Return"...), kroz hrpu intervjua sa legendama (Avildsen, Cohen...) ali i sa nepoznatim fanaticima koji žele snimiti svoj film na Troma način, pa kroz još veću hrpu Lloydovih osobnih iskustava, posjeta setovima...
Ovo čudo od boxseta prvenstveno zabavlja ali i podučava kako snimati na Troma način: sa što manje troškova i što više ludila. Nevjerojatna kolekcija iskustva, DVD dodatak Lloydovoj istoimenoj knjizi, 12 sati nonstop Trome... Ma sve skupa! Jer, ako Lloyd može snimiti film, možete i vi! A kad ga snimite, uramite priloženu diplomu (tiskanu, logično, na recikliranom papiru :) ) i prijavite svoje čedo na TromaDance festival (pristupnica također priložena). "And now, let's make some art!"
Image
 

'Dawn Of The Dead (Ultimate Edition)' (15.-22.09.06.)

Dawn Of The Dead (Ultimate Edition) - DVD tjedna na Žutom titlu
'DAWN OF THE DEAD' (1978)

Četiri diska, sve moguće verzije uključujući i Argentov cut, dodaci kakve ne možete ni zamisliti - uključujući i hrpu audio komentara, starih i novih dokumentaraca, easter eggova pa čak i turističkog obilaska jednog od glavnih "junaka" filma, famoznog Monroeville shopping centra...
Stvarno ultimativno megaraskošno izdanje Romerovog ponajboljeg "...of the (living) dead" filma impresivno restaurirano, nakrcano dodacima i spakirano u crno-krvavo-crvenu superjednostavnu a tako efektnu ambalažu koja mami da je kupite. A isplati se. Svakog centa. Hvala Anchor Bay!
Image
 

'Burden Of Dreams' (23.-30.08.06.)

'BURDEN OF DREAMS' (1982)

'Teret snova' na DVD-u! A mislili smo da neće nikad...

No Criterion je eto prije nešto manje od godinu dana uspio izdati jedan od najpoznatijih making of dokumentaraca na luksuznom, restauriranom i dodacima krcatom DVD izdanju čime je dotukao siromašni njemački DVD koji dolazi u paketu sa njemačkim izdanjem 'Fitzcarralda'. Uz audio komentar, izbačene scene i novi intervju sa Herzogom, Criterion u paketu donosi i reprint dijelova Les Blankovog dnevnika sa snimanja u fino tiskanom obliku i, također kao dodatak, pravu poslasticu - još jedan Blankov isto tako legendarni, raritetni dokumentarac: 'Werner Herzog Eats His Shoe'!
Image
 

'Election 2' (21.-28.07.06.)

 'ELECTION 2' (2006)

'Election' Johnnieja Toa je postao veliki box-office hit te je i višestruko nagrađen Hongkonškim Oscarima. Pošto Velimir sprema fini ogled o 'Electionu 2' spomenimo samo kako je To u ponovno uspio vizualnim perfekcionizmom dodatno začiniti svoju najjaču stranu - uvjerljivo pričanje priče te je još jednom zaronio u tminu ljudskog bića u kojoj caruje naglost i agresivnost. Izvrstan, prototipni novovalni Hong Kong. Yesasia nudi Special Postcard Edititon za nevjerovatnih 17.99$! Spomenimo i primamljivu ponudu od 35$ za oba naslova s time da je 'Election' dvostruko izdanje!
Image
 

Kaufen Sie Medikamente und Viagra online ohne Rezept.