Brian Yuzna i Cormanova škola na Grossmannu
  Autor: Velimir 12.06.2008

Žuti titl, Grossmann i Brian Yuzna u Cannesu
Žuti titl, Grossmann i Brian Yuzna u Cannesu
Popis gostiju za ovogodišnji Grossmann se povećava, a na njemu je još nekoliko atraktivnih imena, uključujući i Briana Yuznu

Legendarni producent i redatelj, čovjek koji stoji iza klasika kao što su 'Re-Animator', 'The Dentist' i 'Society', dolazi u Ljutomer na Grossmann, festival filma i vina. Nakon tulumarenja s Grossmannovcima u Cannesu, Yuzna je otkrio da je porijeklom Slovenac te je obećao festivalu pokloniti 35-milimetarske kopije svojih filmova – kopije koje će se prikazivati upravo tijekom Grossmanna.

Dolazak velikog, jednog i jedinog Rogera Cormana smo već najavili, no nismo rekli da će Corman održati 'Little Workshop Of Horrors', radionicu snimanja filmova s malim budžetom i vremenskim ograničenjima. Radionica će imati natjecateljsku prirodu, a oni koji budu snimili najbolji film mogu očekivati ne samo pohvalu velikog Cormana, već i 300 eura novčane nagrade!

Dio festivala posvećen vinu pohodit će Željko Malnar i njegova ekipa iz 'Noćne more', koji će kao predstavnici Republike Peščenice svečano otvoriti i svoju ambasadu u Sloveniji, a osim njih, u tom dijelu programa gostovat će i legendarni šahist Anatoly Karpov.

Festival se održava od 9. do 16. kolovoza, ovog puta ne samo u Ljutomeru, nego i u Murskoj Soboti.

Naravno, i ove godine možete slati svoje filmove za natjecanje u programu festivala (program je proširen i na glazbene dokumentarce), a sve detaljnije informacije i formulare za prijave potražite na www.grossmann.si


Image
 Komentari (0)

Napišite komentar
Morate biti prijavljeni da biste mogli poslati komentar. Molimo vas da se registrirate ukoliko nemate već otvoren korisnički račun.
busy
 

[ Na vrh stranice ]   

Žuti titl TV - najsvježiji

Marlboro Man vs Zombie(s) (2008) - TeaserGonzo Trailer HD
Last Hour - Kralj kokainaCharlie Rose - QUENTIN TARANTINO

Trenutni posjetitelji:

Gostiju online: 1

Prijava / registracija

Naruči online
Žuti titl - drugačija filmska
enciklopedija


Povratak Žutog titla
ukoričeni filmski zabavnik


Katane, lignja, bradavice
Vodič kroz japanski film


Jegulje, grah, bukkake
Vodič kroz japanske seks fetiše


Incident7

Hitovi - YesAsia

RSS hrana