'Emanuelle And The Last Cannibals' (1977.)
  Autor: Velimir 09.11.2004
Film s ovakvim naslovom već je sam po sebi vrijedan pažnje. A tek kad vidite kako počinje – prelijepa Emanuelle (Laura Gemser) u njujorškoj ludnici fotoaparatom skrivenim u plastičnoj lutki fotografira ženu vezanu za krevet (gdje je završila nakon što je sestri odgrizla komad desne sise) i dira je po golom međunožju, da bi iznad stidnih dlaka uočila tetoviranu oznaku izumrlog ljudožderskog plemena iz Amazone... Još jedna talijanska kritika senzacionalističkog novinarstva, kakvu smo vidjeli u 'Cannibal Holocaustu' (1980.), samo što je 'Emanuelle' snimljena tri godine ranije! I usput je i soft pornić s gore elementima (prva polovina seks, druga klanje), ultimativna seksploatacija u režiji Joea D'Amata (rođeni Aristide Massaccesi, režirao skoro pa 200 horora i pornjave), koji potpisuje ovaj komad tzv. ‘Black Emanuelle’ serijala. Riječ je o soft pornjavi s Gemsericom kao tamnoputijom verzijom Sylvije Kristel, koja se proslavila glumeći junakinju sličnog imena (jedno ‘m’ više), a s kojom je Laura čak i glumila u ‘Emmanuelle 2’ (1975.).

Film ima odličan soundtrack i sadrži za to doba prilično fascinantno isfurane eksplicitne scene rezanja penisa, jedenja očiju iz odrezane glave, žderanja utorba i jedno lezbijsko maženje ispred čimpanze koja puši Marlboro i nosi sunčane naočale. Sve u antropološke svrhe, naravno.

ImageImage
 Komentari (1)

smilies/grin.gif nevjerojatno... evo upravo slušam saundtrak od Cannibal holocaust i surfam kroz arhivu i slucajno naletih na ovaj film kojeg sam među prvima gledao kad se pojavio divx... jedino i samo tako sam ga mogao i nabaviti...
solidno za svoju ligu smilies/grin.gif začudo sjećam se skoro svega smilies/grin.gif dok nije slučaj sa nekim njegovim smećem...
14.06.2008. u 20:15 h

Napišite komentar
Morate biti prijavljeni da biste mogli poslati komentar. Molimo vas da se registrirate ukoliko nemate već otvoren korisnički račun.
busy
 

[ Na vrh stranice ]   

Žuti titl TV - najsvježiji

Gonzo Trailer HDLast Hour - Kralj kokaina
Charlie Rose - QUENTIN TARANTINOTom Cruise pred 22 godine

Trenutni posjetitelji:

Gostiju online: 2

Prijava / registracija

Naruči online




Žuti titl - drugačija filmska
enciklopedija


Povratak Žutog titla
ukoričeni filmski zabavnik


Katane, lignja, bradavice
Vodič kroz japanski film


Jegulje, grah, bukkake
Vodič kroz japanske seks fetiše


Incident7

Hitovi - YesAsia

RSS hrana