Tko je novi stari Freddy?
Žute vijesti   Autor: Marko 06.02.2008
Freddy KruegerRobert Englund odbio je ulogu Freddyja Kruegera u rimejku poznatog ejtiz horora 'Strava u ulici brijestova' (1984) Wesa Cravena jer se želi posvetiti svom redateljskom radu. Englund nikako ne želi ponovno tumačiti lik koljača iz tinejdžerskih noćnih mora bez obzira na zanimljive producentske ponude, a prihvatio bi jedino minornu cameo ulogu i to iz nostalgičnih razloga. Za rimejk je navodno zadužen Michael Bay, a realizirat će ga 2010. godine, taman kad zgotovi rimejk još jednog horor klasika - 'Petak 13.' najavljenog za iduću godinu.
Horor kužeri se čude tolikoj pomami i financijskim inputima za rimejkove jer većina tvrdi kako horor franšizama u današnjem vremenu jedino istinski koriste prequeli čime bi se mlađa publika više zaintrigirala za "ostarjele" nastavke, a starija nostalgično dovukla u kina da vide kako je izgledao "normalan" život filmskih strašila njihove mladosti. Kako god bilo, očito su rimejkovi isplativa i sigurna investicija, a kako su stvari u Hollywoodu sve klimavije te se sve opreznije daju pare, očekuje nas velika poplava rimejkova i očito sve manje originalnih ideja, barem u masovnoj produkciji.
Image
 Komentari (2)

katastrofa smilies/angry.gif
07.02.2008. u 08:28 h

Za rimejk je navodno zadužen Michael Bay, a realizirat će ga 2010. godine, taman kad zgotovi rimejk još jednog horor klasika - 'Petak 13.' najavljenog za iduću godinu.


Sad sam skužio da on stoji i iza rimejkova "Texas Chainsaw Massacre", "The Amityville Horror", "The Hitcher" i "The Birds".
Zastrašujući znak skore propasti kinematografije.
Nancy će ziher glumiti Jessica Biel, Glena Josh Hartnett, a Roda Ben Affleck.
07.02.2008. u 12:50 h

Napišite komentar
Morate biti prijavljeni da biste mogli poslati komentar. Molimo vas da se registrirate ukoliko nemate već otvoren korisnički račun.
busy
 

[ Na vrh stranice ]   

Prijava / registracija