'30 Days Of Night' (2007)

odabrao: Velimir

Konačno su i vampiri došli na red!
Mi hangri
Mi hangri
Nakon što su zombiji počeli sprintati i ponašati se kao bijesni psi, ušavši tako u modernu eru svog postojanja (i zapravo drugi život), na red su došli i vampiri, koji su dobili sličan tretman. Baš kao i u drugim sjajnim vampirskim filmovima, ovdje nemamo posla s pedantno ušminkanim grofovima koji buše rupice u vratovima djevica, već o gadnim zubatim frikovima koji grgljaju krv nakon otkidanja grkljana svojim žrtvama. Doduše, izgledaju kao ruski mafijaši koji recitiraju poeziju, ali svejedno – efekt je dobar.

Priču znate svi – gradić na Aljasci opsjedaju vampiri nakon dolaska mjesec dana duge polarne noći, a mladi šerif primoran je spasiti stanovništvo od sigurne smrti. Je li to moguće? Skoro pa da je.

Isprana fotografija uspijeva lijepim polarnim pejzažima dati posebnu notu ljepote, Josh Hartnett je dobar, režija prve scene masovnog napada genijalna (David Slade zna posao), gore fenomenalan... Što bi više htjeli od modernog vampirskog horora?
Nisam čitao strip, al sad me zanima.

Sjekira je najbolji čovjekov prijatelj
Sjekira je najbolji čovjekov prijatelj
Liči malo na Marilyna Mansona
Liči malo na Marilyna Mansona

Image


Facebook komentari
Komentari (3)add comment

norman said:

...
u subotu sam bio na jednom tulumu.između ostalog,razglabalo se o najboljem country albumu svih vremena.nakon dužeg razmišljanja,odlučio sam se za grupu Jayhawks i album Rainy Day Music.
12.12.2007. u 09:03 h

HuggyBear said:

...
Odličan film, ugodno me iznenadio. Onaj glavni vampir mi je isti sestrin bivši, mozete mislit provale smijeha kad smo to gledali :P
09.07.2008. u 18:57 h

Zeljko said:

...
;D pa čovječe ovo se gleda zimi 8) 8) 8)
09.07.2008. u 22:13 h

Napišite komentar
Komentiranje je dozvoljeno samo registriranim članovima.

busy
 
This text will be replaced

Na mreži

Prije jedan tjedan
Makotoichi je postavio/la novi avatar. Stu 29
Prije 2 tjedana
Prije 3 tjedana
Marko je dodao/la novi video Srećko Stu 14
Prije 1 mjesec
Vedran je postavio/la novi avatar. Stu 10
 
zutititl